NovinkyPCPS4Xbox One

SMITE dostane nového hrdinu do svých řad.

Určitě tu jsou hráči her DOTA 2, League of Legends a dalších MOBA kousků. Jednou z nich je i free-to-play hra s názvem SMITE. Ta vyšla poprvé v roce 2014 a od té doby si získala mnoho fanoušků. Hru má na svědomí studio Hi-Rez Studios a nyní se k dost početné skupince bohů, mágů a válečníků připojí jedna z nejslavnějších čarodějek – Morgana Le Fay

SMITE sází na věhlas

SMITE je zajímavá hlavně tím, že si můžete zahrát za božské nebo jinak věhlasné bytosti z mýtů a legend. Ať už se jedná o severského boha hromu Thora, řeckého pána všech oceánů Poseidona nebo třeba i nejznámějšího čaroděje Merlina. A právě Merlin společně s Artušem asi nebudou mít moc velkou radost z nově příchozí antihrdinky Morgany Le Fay. Právě ta v Artušovských legendách napáchala těmhle dvěma dost slušnou paseku. No, v traileru jim pěkně nakope zadek. Tak uvidíme, jak se jí bude dařit ve hře.

Morgana Le Fay

Morgana bude patři do sekce mágů. Útočí na dálku a moc toho v boji nevydrží, To ale neznamená, že je radno ji podceňovat. Morganina kouzla se zaměřují převážně na iluzi a vysávání životní energie. Takže vás zpomalí, oslabí, hodí vám tam nějaký stun a vy pak budete snadnou kořistí pro nepřátelské hráče. Je to sice květinka, ale masožravá.

Morgana má ohlášený příchod na bitevní pole v červnu tohoto roku, takže Merlin a ostatní můžou ještě chvilku klidně spát. Ale jakmile přijde, rozpoutá peklo na Camelotu.

Hi-Rez Studios má na svědomí více her a ne jen SMITE. Určitě jste zaregistrovali třeba ROGUE Company nebo Paladins. A jestli ne, tak se určitě mrkněte na jejich stránky.

SMITE je k dispozici na PC, Mac OS, PlayStation 4, Xbox One a nabízí víc než jen pouhou rubačku mezi sebou. Ve hře je spousta, módů které si můžete vyzkoušet. Stačí vám k tomu jenom jediné. Zalogovat se, nainstalovat a pak si nechat dát po rypáku od vyskillených hráčů. Nebo třeba se chytnete rychle a dáte na budku vy jim a stlučete je jak máslo. Tak jak to bude?

Než se rozmyslíte, tak se mrkněte na nový trailer k ETERNALS a taky jsme vám k němu vypsali pár informací.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button