NovinkyPCPS4

Slavná série Sniper Elite přechází i na virtuální realitu

Pro virtuální realitu se zpracovává stále více her. A jedna dost zajímavá dorazí už příští měsíc. Sniper Elite je slavná taktická střílečka od společnosti Rebellion Developments. Hra se proslavila především díky animacím vystřelené kulky a rentgenovým snímkům zobrazujícím škody, které kulka napáchá při zásahu lidského těla.

Sniper Elite VR už od 8. července

Píše se rok 1943 a jižní Itálii okupují fašistické jednotky. Vaším úkolem je jediné. Co nejvíce nepřítele oslabit za pomocí zbraní, nenápadnosti a taktických výhod. Dáte přednost tiché eliminaci, nebo to provedete v Rambo stylu?

První díl této série vyšel v roce 2005. Tato verze pro virtuální realitu bude již devátým dílem série a vydání je plánované již 8. července 2021. Firma Rebellion Developments má bohatou historii, která sahá až do roku 1993, kdy studio vyvíjelo hry i pro slavnou Amigu.

Ve hře nás čeká skvělá kampaň, ve které se můžeme těšit až na 18 opakovatelných misí a autentické zbraně z této doby včetně granátů a výbušnin. Zahrát si ji budeme moct pomocí SteamVR, PlayStation VR, Oculus Rift a Oculus Quest.

No, než dorazí Sniper Elite VR, tak se zatím můžete podívat, co se stalo v minulém týdnu. Pravidelný MAGlajz vyšel i tento týden. Mrknětě se.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button