NovinkyPCPS4PS5VRXbox OneXbox Series X

MAGlajz | týden #22 | Gamesmag

Máme tady konec dalšího víkendu a to neznamená nic jiného, než že nám vychází další MAGlajz. Souhrnný přehled toho nejzajímavějšího co nabídl herní a filmový svět za poslední týden. Také je to poslední MAGlajz před vypuknutím E3 a dalších letních konferencí takže obsahu se nám teď nakupí víc než dost. Pojďme si tedy ještě v poklidu užít tenhle souhrn, než to na nás studia všechno vybalí.

Chivalry 2 je za rohem | MAGlajz tip 1

V průběhu letošního roku jsem přinášeli spoustu novinek ohledně chystané středověké řezačky. Protože každý z nás má rád close combat a zahrát si na rytíře je vždycky parádní zábava, Chivalry 2 je splněný sen. Už proběhly obě víkendové bety, hra má dokončený vývoj a my se můžeme těšit na finální vydání. Chivalry 2 vychází už 8. června pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X a PC.

Necromunda: Hired Gun právě vyšla!

Klony her, které si braly inspiraci v původním DOOM byly na základě jeho enginu nebo jednoduchého gameplaye velmi úspěšné. Něco takového si asi řekli ve Streum On Studio a rozhodli se pro velice podobné ladění v jejich poslední hře Necromunda: Hired Gun. Hra nám vyšla 1.června Pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X a PC. Sami tak můžete posoudit jak se jim tahle malá DOOM napodobenina povedla.

Wasteland 3 nám připomíná jak důležité je správně se rozhodnout

Už nám tady panuje nějaké všeobecné povědomí, že RPG máme prostě rádi. V případě, že to je dystopická budoucnost a my máme možnost rozhodnout o tom co se stane, máme ještě větší radost. Wasteland 3 je jedna z těch her, u kterých nemůžete sáhnout vedle. Právě do hry vychází DLC s názvem Battle of Steeltown. A protože na rozhodování tady opravdu záleží, vývojáři nám přibližují jaké následky si poneseme.

Ring of Elysium vstupuje do 14 sezóny

Už delší dobu jsme tady neměli informace o nějaké hře, která si oblíbila dělení na sezóny, grindování battlepassu a spoustu herní měny k odemykání skinů. Ale záchrana přichází v podobě Ring of Elysium. Tehle free-to-play battle royale stále dostává podporu ze stran vývojářů a máme tady představení 14 sezóny.

Black Desert Online ukazuje nový dungeon

Budeme pokračovat ve světě onlinových her a přesuneme se k Black Desert. Mimo jeho releasu pro konzole nové generace tady máme obrovské rozšíření v podobě nového dungeonu Atoraxxion Vahmalkea. Specialita tohoto dungeonu je jednoduchá. Jedná se o úplně první dungeon, který si můžete projít v co-opu se svým kamarádem. Jestliže vás grindování už samotné nebaví, přizvěte si někoho a vydejte se objevit, co nového Black Desert ukrývá.

Ninja Gaiden nám pomůže s combatem

Pokud máte rádi zběsilé mlátičky mezi ninja bojovníky, běh po zdech a obrovskou spoustu protivníku, kterou je potřeba vyřídit asi jste už narazili na hru Ninja Gaiden. A protože ne každý může ovládat takto rychlý způsob boje, rozhodli se vývojáři ze studia Team Ninja vydat krátké edukativní video. To vás naučí jak se v základě pohybovat, který styl bojem využívat a nakonec se z vás pokusí udělat mistra boje.

PlayStation VR chystá něco parádního! | MAGlajz tip 2

Čas od času se objeví nějaký VR titul, který vám jednoduše padne do oka. Protože se nám VR sekce neustále vyvíjí a vznikají pořád nové a nové hry, které se snaží posunout hranice virtuální reality dál tak je úžasné sledovat co dokáže vůbec vzniknout. A jak to vypadá, PlayStation VR na něco káplo a přináší nám první pohled na hru Wanderer. Zatím toho moc nevíme ale záběry ukazují obrovský svět, snad nějaký combat systém a především úžasný vizuál. Na tohle se fakt těším!

Tady by bylo vhodné to dneska ukončit. Není to tak nabité jako tomu bývá u předchozích vydání MAGlajz, avšak následující týden toho budeme mít třikrát tolik. Protože nás nadcházející víkend čeká konference E3, můžeme očekávat obrovské oznámení, velké releasy i nějaká data vydání. Gamesmag nebude u E3 konference chybět a přineseme kompletní články o tom co se na E3 šustne. Stay tuned.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button