NovinkyPC

„Příběhový trailer“ pro Armored Core 6 je tady

Tento příběhový trailer je chabou záminkou k tomu, abyste se nemuseli stydět za to, že sledujete 3 minuty mechanizované řezničiny. A ne za to se opravdu nikdo stydět nemusí…

Příběh herní série Armored Core byl za posledních 25 let rebootován už minimálně třikrát, a to i přesto, že samotná premisa zůstala víceméně stejná. Jste žoldák. Svět řídí rozhádané mega korporace. Země byla zpustošena nebo je na pokraji zpustošení a všechno je na tak vlastně na hovno, tedy kromě mechů, kteří jsou zatraceně cool.

Dnes vydaný tříapůlminutový „příběhový trailer“ Bandai Namco pro Armored Core 6 je tak slabě maskovaná výmluvou, jak ukázat, že jejich mecha akce je stále zatraceně cool. Dočkali jsme se tak filmového zpracování, které připomíná propracované sekvence, které otevírají všechny Souls hry od FromSoftware – není tu ani špetka gameplay záběrů, cutscén ani ničeho jiného, celý trailer tak vlastně jen navozuje atmosféru na to, co nás čeká až hra 25. srpna vyjde.

Ale ještě je třeba zmínit pár zajímavých detailů – četa pilotů označených čísly místo jmen (617, 619) zemře při útoku na obrovské dělové stanoviště. “No, aspoň mi pomáháš vyčistit můj inventář,” říká nejmenovaný hlas. Další pilot s označením 621, leží na stole a kolem něj je všemožné ošklivé sci-fi lékařské vybavení. Klon? Testovaný subjekt? Ať je to kdokoliv, pravděpodobně za něj budeme hrát. Alespoň to naznačuje konec traileru. Užijte si tedy hromadu zábavné akce, která vás bude stát pouhé tři minuty vašeho času a těšte se na vydání hry.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button