ExkluzivněNovinkyPC

Last Year povstal z mrtvých a přichází na Steam!

Last Year neboli Last Year The Nightmare “byl” slibným indie projektem, který nám přinesl hru mixující Dead by Daylight a Friday the 13th spolu s vlastními unikátními prvky. Bohužel tento vysoce zábavný projekt pohřbily dvě věci…

Za prvé to bylo vydání na Discord Shopu, který byl po několika měsících zrušen a za druhé, velké množství bugů v prvních verzích hry. Faktem je, že ti z nás kteří projektu zůstali věrní si užili o to více zábavy v pozdějších updatech a iteracích hry.

A nyní nastal čas se vrátit, povstat z popela, vyhrabat se z hlíny a dostat se zpátky na povrch mezi živé. Last Year přišlo na steam spolu i s Chapter 1 AfterDark a vylepšenou, rozšířenou verzí, která bude ještě zábavnější než kdy dřív! Dobrou zprávou pro vlastníky Discord verze je i to, že dostanou kopii hry na Steamu úplně zdarma a budou tak moct pařit se svými přáteli!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button