NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Fortnite přináší nový crew pack a přibližuje novou sezónu

Ač se může zdát, že je tu jenom pár dní, 6. sezóna Chapter 2 ve Fortnite bude příští týden v úterý končit. Už jsou to tři měsíce co se celý svět Fortnite zahalil do pravěku. A obsahu jsme měli dost. Příběhová zápletka, nové herní mechaniky a v neposlední řadě vydání oficiálního komiksu s Batmanem. S blížícím se koncem sezóny nám Fortnite do hry přináší nový měsíční crew pack a taky nám trošku přiblížil nadcházející, už 7. sezónu Chapter 2.

Nový Fortnite Crew Pack

Minulý měsíc jsme tady měli taky pár super novinek. Hlavní hvězdou byl PvE režim Save the World kompletně zdarma. Tento měsíc na vás čeká skin Mecha Cuddle Master. Tenhle skin není ve Fortnite nijak nový a jedná se tedy o úpravu už původně vydaného skinu. Že by nám Epic Games skiny začalo recyklovat? Tak či tak, v měsíčním předplatném opět získáte nový exkluzivní skin, wrap na zbraně, back bling a 1 000 V-bucks. To vše za necelých 300 korun.

Další sezóna odhalena?

Jak už to na loading screenech vypadá, Epic Games nám týden před začátkem nové sezóny ukazují, kam nás sedmá sezóna zanese. Vše to napovídá extrémnímu skoku vpřed a z pravěku se podíváme do vzdálené budoucnosti. Rozvinutá města, mechaboti, UFO. To vše by se na nás mělo v další sezóně Fortnite chystat. Podle posledních informací hráči hlásí častější a častější mini eventy, které právě na mapě probíhají. Někteří z hráčů se setkali s tím, že jejich postava začala levitovat a vše to nasvědčovalo jakémusi UFO únosu. Tyhle malinké eventy od Epic Games moc dobře známe. V době, kdy Fortnite do světa prorážel a chystal se na nás úplně první live event, na mapu padaly menší i větší asteroidy a dokázaly dokonce dát i damage. Co z tohohle všeho nakonec vznikne, si musíme ještě pár dnů počkat. Hrajete ještě, nebo jste znovu začali hrát Fortnite? A co na události říkáte?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button