NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Horizon: Forbidden West ohromuje vizuálem

O hře Horizon: Zero Dawn jste určitě slyšeli. Hrdinka Aloy v ní první různé úkoly ve velkém postapokalyptickém světě. Její kmen ji totiž vyslal na výpravu a to ne tak ledajakou. Aloy se musí utkat nejen obrovskými mechanickými zvířaty, ale i s ostatními kmeny, které zkázu přežily. Hra byla natolik úspěšná, že se dočkala i obřího rozšíření The Frozen Wilds. Nyní je tu ale její slibované pokračování Horizon: Forbidden West a už ukázky z něj jsou dechberoucí.

Co uvidíme v Horizon: Forbidden West

Aloy pokračuje ve svých cestách po zničeném světě. Nyní se vydává k Tichému oceánu, uvidíme tak zničený Utah a Californii. Lidský svět je sice zničen, ale příroda si s tím hlavu moc neláme a maximálně jí se tu stále daří. K vidění byly zasněžené vrcholky hor, bujná džungle nebo vyprahlé pouště. K tomu nějaké ty divoké bouře plných červených blesků. Vizuální orgie slibují, že grafika hry bude dokonale propracovaná.

Horizon: Forbidden West bude větší a snad i lepší než předchozí díl. Kromě nových zvířat, která nyní připomínají dinosaury, uvidíme i nové kmeny. Ve čtrnácti minutové ukázce vidíme naši Aloy, jak právě před novými zvířaty a nepřáteli utíká. Vypadá to ale, že v novém díle bude největším nepřítelem příroda. Nebudu vám lhát, ta grafika a zpracování je neuvěřitelně kouzelné. Vývojáři přesně věděli, jakou oblast ukázat – plavání pod vodou mě naprosto uchvátilo.

Ovládání bude očividně také vylepšené, bojový systém též. Nové frakce, nový nepřátelé, nová oblast, nový příběh. Prakticky nic víc snad ani není potřeba slyšet, aby bylo jasné, že se bude jednat o jednu z těch nejlepších her, která bude dostupná. Zkoukněte přiložené demo a přiložený trailer a nechte se uchvátit pohledy na krajinu ve Forbidden West.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button