NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Co nás čeká v další sezóně Rainbow Six Siege?

Rainbow Six Siege můžeme dnes oprávněně považovat za ukázkový případ, jak z téměř mrtvé hry udělat prosperující multiplayerový zážitek. Nebudeme se tady věnovat hackerům a cheaterům, kteří ve hře bezpochyby jsou. Ubisoft dělá, co může, aby Rainbow Six Siege fungoval a součástí snahy je už druhá sezóna šestého ročníku téhle taktické střílečky. Update přináší nového operátora, změny na mapě nebo pozměněné mechaniky hry.

Rainbow Six Siege stále drží hráče

Pojďme rovnou na tu největší novinku. Nová sezóna s sebou přináší nového operátora. Její jméno je Thunderbird a tváří se jako support, defender a hlavně healer. Jako výbavu dostala útočnou pušku Spear 308 a pokud vám tohle bude málo, můžete zbraň vyměnit za všemi oblíbenou SPAS-15. Pokud se vám to nepozdává, tak k Thunderbird si můžete vybrat ještě ze dvou pistolí a exploziv. Její hlavní náplň je ale léčit spoluhráče. Když hodíte na zem lékárničku, tak kdokoliv, kdo k lékárně přiběhne, dostane heal. Pokaždé, když se z vašeho týmu někdo uzdraví, lékárna dostane cooldown a až potom se může healovat někdo další. Tenhle cooldown je viditelný pouze pro spoluhráče. Nepřátelé musí u lékárny čekat, dokud se možnost healu neukáže. Tady to začíná být zajímavé, protože healing není pouze pro spoluhráče. Může se healovat i soupeř.

Update není jen o operátorovi

Jestli jste si mysleli, že nový update přinese nového operátora, pár oprav a na shledanou, byli jste vážně na omylu. Ubisoft tentokrát pořádně sáhnul do samotných mechanik hry a snažil se o trošku lepší balance. Změn se dočkala řada gadgetů a funkcí, které hráče Siege doháněla až k šílenství. Seznam novinek, úprav a změň, je na oficiálním webu hry. Vypadá to, že Ubisoft vkládá do Rainbow Six stále více obsahu a nehodlá s podporu přestat. Zajímalo by nás, jestli stále patříte mezi aktivní hráče Siege nebo už jste přesedlali na jinou taktickou střílečku?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button