NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Osmdesátá léta přicházejí do Call of Duty Warzone

Battle Royale režim posledních Call of Duty: Warzone nedávno odpálil atomovku a s tím přinesl i novou mapu. Třetí sezóna tedy úspěšně běží a do hry se pomalu dostávají taky pravidelné content updaty. S tím nejnovějším nám ale přichází i změna časové linky. Vrátíme se v čase až do 80. let. A jaká více ikonická postava pro tuhle dobu existuje než samotný Rambo v podání Sylvestera Stallone?

Warzone se vrací v čase, čekají nás nové skiny i úpravy mapy

Celý tento event je plánován na čtvrtek 20. května. V tento den počítejte s klasicky obrovským patchem pro Warzone a s ním příchod těchto novinek. Kromě ikonického skinu Ramba do item shopu přibude i John McClane. Ano, Bruce Willis se objeví ve Warzonech! Tyhle dva nové, exkluzivní skiny hrají v tomto tematickém updatu tu největší roli. K oběma operátorům budou taky specializované mise dle jejich filmových předloh. U Ramba se vydáme do Vietnamu, John McClane se zase objeví v herním modu Die Hard. Pamatujte na to, že se jedná o limitovaný event a oba skiny budou k dispozici v item shopu od 20.května do 19.června!

Jaký další obsah do hry přibude?

Mimo těchto skinů se můžeme těšit i na další blueprinty pro zbraně a úpravy mapy. Je tu nový “point of interest” s názvem Nakatomi Plaza. Co vás na tomhle místě zaujme asi nejvíc, je dosud nejvyšší budova celé mapy Warzone. Celá budova bude mít 5 pater, které budou plně přístupné. Další úpravy na mapě se týkají nových “Survival Camps” a “CIA Outposts”. Obě tyhle lokace budou na mapě k dispozici s novým updatem. Seznam novinek a patch notes je opravdu rozsáhlý, pokud vás zajímá kompletní přehled můžete se podívat na oficiální stránky hry. Vypadá to, že Warzone se těší stále velké oblíbenosti u hráčů a Activision do hry pumpuje čím dál víc obsahu. Patříte mezi aktivní hráče Warzone nebo už vás tahle mánie přešla?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button