FilmyNovinky

F9: Fast & Furious 9 představilo “Originals”

Po zkouknutí nejnovějšího, oficiálního klipu pro Fast & Furious 9, mě nemůže opustit taková ta hořká pachuť zášti, kterou Vin Diesel očividně stále cítí. Že nevíte o čem mluvím? Inu o tom, jak relativně nedávno vznikla válka Vina Diesela a Tyrese Gibsona proti Dwayne “The Rock” Johnsonovi a Jasonu Stathamovi za natočení spinoffu Fast & Furious série. Myslel jsem si, že tohle už je dávno za námi, ale ono asi ne? Tento oficiální klip totiž jasně říká, že Dwayne a Jason nejsou součástí “rodiny”. Tou jsou pouze a jen lidé, co hráli od 1. dílu po 4. a tak o nich není ve Fast & Furious 9 ani zmínka … tedy vlastně je. Každý z nich se totiž objeví asi na 3 sekundách záběrů z předchozích dílů.

Možná si říkáte, že to až moc hrotím a asi i máte pravdu, ale já tu válku vlastně nikdy úplně nepochopil. Každopádně tedy k tomuto klipu. Objeví se v něm všichni “původní” herci, ale i nové záběry z F9ky, což určitě ocení všichni fanoušci série. Trailer má vlastně drive a je koukatelný 🙂 takže pokud téhle sérii ještě věříte, směle do koukání!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button