NovinkyPC

Svět upírů dostává novou podobu ve V Rising | Novinka

Příznivci survival her zbystřete! Švédská vývojářská firma Stunlock Studios přichází s novou gamesou ze světa upírů. Titul nese název V Rising a jedná se o hru s otevřeným světem, ve které se probudíte jako upír do společnosti ovládané lidmi. To by mohl být docela problém. Jako upír z doby gotiky se probouzíte ze stovky let dlouhého spánku a musíte udělat jediné – přežít.

V Rising v prvním traileru

V dávné době světu vládli upíři. Lidé se ale vzbouřili a upíry svrhli. Po staletích spánku je na čase, abyste si zase vzali zpátky to, co je vaše. Budujte základnu, rozpoutejte krvavé orgie a upevňujte svoji moc. Drancujte osady, odrážejte nájezdy svatých vojáků a banditů, přeměňujte lidi ve své věrné služebníky a hlavně nelezte na slunce.

Hra je teprve ve vývoji a tak zatím moc podrobností nevíme. Co ale víme bezpečně, je, že se bude dát hrát jako singleplayer, ale když si budete chtít trochu zalovit v partě, tak můžete přepnout i do onlinu. Co si budeme povídat, když vás je víc, tak jsou hry zábavnější a postavit své sídlo i o dost rychlejší. A ještě lepší je, že můžete se svojí partou vést válku i proti ostatním hráčům a dokázat tak, kdo je upír numero uno.

Hru je už teď možné si hodit do seznamu přání na Steamu a zároveň se můžete zaregistrovat na oficiálních stránkách.

Stunlock Studios se zaměřuje především na herní režim PvP. Takže hádám, že souboj proti ostatním hráčům bude asi dost vymazlený. No, uvidíme a necháme se překvapit, jaký nakonec bude mít hra úspěch.

Už jste slyšeli o novém S.T.A.L.K.E.R. 2.? Ne? No tak to chce honem rychle napravit.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button