AnimeNovinkySeriály

Arcane nás ve světě LoL přivítá tento podzim | Novinka

Riot nás konečně potěšil novou ukázkou z dlouho očekávaného seriálu. Arcane, příběh ze světa hry League of Legends, se ještě tento podzim objeví na Netflixu. Svět Runeterry se neustále rozrůstá. Kromě původní MOBy máme k dispozici encyklopedii, sérii komiksů, přibyla i k-popová skupina a na youtubovém kanále se pravidelně objevují krátké filmečky Tales of Runeterra. Navíc už MOBA není samotná: je tu karetní hra, FPSko, Teamfight Tactics a pořád ještě čekáme na tu slíbenou bojovku, tahové RPGčko a na to, až bude Wild Rift dostupný skutečně všude a na všem. Rita do toho teď konečně pořádně šlape.

Jestli byl ale Riot někdy za něco uznávaný i mezi nefanoušky hry, byla to krátká videa. Animátoři i střihači studia vždy dokázali přijít se správnou směsicí hypu a epičnosti, ať už se jednalo o trailery, ústřižky z loru, hudební videoklipy, nebo upoutávky na nový šampionát. Nelze se tedy divit, že (nejenom) fanoušci škemrali o plnohodnotný seriál už nějaký ten rok. Že se jim přání skutečně vyplní, bylo odhaleno na podzim roku 2019 při desátém výročí hry. Ukázka slibovala dobrodružnou sérii, která prozkoumá svět Runeterry, nabídne nové i známé postavy a hlavně nyní už ikonickou animaci. Přestože původní datum zveřejnění Arcane muselo být kvůli pandemii Covid-19 odsunuto, teď se už stoprocentně dočkáme. Stačí jenom přežít léto.

Kristián Klein

Rád čtu českou tvorbu, ať už jde o fantastiku, nebo o komiksy. Hrabu se v médiích, fandomech a kyberkultuře. Když videohry, tak indie blbůstky, když deskovky, tak s nápadem, nejlíp s figurkama. Audioknížky a podcasty jsou fajn relax pro oči.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button