FilmyNovinky

Tom Clancy’s Without Remorse. Akční thriller už za pár dní | Novinka

Film natočený podle románu Bez lítosti. Série knih Tom Clancy’s je velice populární a tak není divu, že si nachází cestu i na filmové plátno. Filmu se ujal režisér Stefano Sollima (Sicario, Suburra) a v hlavní roli uvidíme stále populárnějšího Michaela B. Jordana (Black Panther, Creed). Ani jeden není ve světě akčních filmů žádným cizincem, a tak očekávám slušnou dávku rozbitých rypáků a vystřílených zásobníků. Produkci filmu obstarává Paramount Pictures a distribuci si bere pod křídla Amazon Studios. Film má naplánovanou premiéru na 30. dubna 2021.

Tom Clancy’s. Romány plné akce a napětí.

Spisovatel Tom Clancy je znám hlavně pro své fiktivní vojenské romány s využitím současné technologie. Asi většina z nás někdy hrála videohru na základě jeho románů. Ať už se jedná o sérii Splinter Cell, kde hrajeme za super agenta se jménem Sam Fisher, nebo například populární online sérii Tom Clancy’s Division. Román vyšel v roce 1993 ve stejné sérii příběhů jako například Hon na ponorku nebo Vysoká hra patriotů. V tomto filmu uvidíme, jaké to je, když elitní agent Navy SEAL kvůli úspěšné misi přijde o všechno. Když se nedočká pomoci od svých nadřízených, tak si prostě musí poradit sám.

Konflikt Ruska a USA z nového pohledu.

Elitní agent John Clark, velitel jednotky US Navy SEAL, a jeho tým mají za úkol ve válkou zasažené oblasti v Sýrii najít a zachránit agenta CIA ze zajetí bývalých ruských vojenských sil. Mise se sice podaří, ale zanedlouho poté je jako odveta za misi v Sýrii Clarkova těhotná žena zastřelena. Clark sám sejme zabijáky, ale je těžce raněn. Bohužel jeden z vrahů unikne.

Ve Washingtonu zatím pouze diskutují, jak na tuto akci reagovat. Napjaté vztahy mezi velmocemi, USA a Ruskem, jsou už i tak dost napjaté a tohle jim zrovna moc nepomůže. Clark ale o nějakých debatách nechce nic slyšet a chce jediné: dostat toho posledního vraha, který mu zničil život. Neváhá se ani dopustit zločinu v podobě útoku na zkorumpovaného ruského diplomata, který umožnil vrahům se dostat do Států a tím pádem nese spoluvinu za smrt jeho ženy a nenarozeného dítěte. Za tento čin je dokonce poslán do vězení, ale ani tohle ho nedokáže zastavit, aby našel posledního zabijáka a tím došel své pomsty. Během své náročné cesty poznává, že šlo o mnohem víc, než se na první pohled zdá.

Říká se, že ten kdo chce odplatu, tak má vykopat dva hroby. Ale myslím, že tady jich bude potřeba mnohem víc.

Vím, že jste fandové videoher. Ale taky určitě hltáte i filmové novinky. Vzpomínáte na Šíleného Maxe v podání Toma Hardyho? Že se vůbec ptám. George Miller chystá prequel k tomuto filmu. Zaměří se hlavně na příběhovou linku Furiosy (ta kočka s umělou rukou, která řídila truck značky Tatra). Film bude pojmenovaný jednoduše Furiosa. V hlavní roli uvidíme herečku Anyu Taylor-Joy.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button