NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Developer Cyberpunk 2077 žádá o feedback na questy

Hlavní developer questů pro hru Cyberpuk 2077, Pawel Sasko, ze studia CD Projekt Red poprosil na Twitteru fanoušky o zpětnou reakci. Jde mu přesněji o to, které questy ve hře fungují, jak mají a které stále hlásí chyby. Celkově by studio zajímal pohled hráčů na questy ve hře. Které je baví a které naopak spíše zdržují hru?

Hra, která v roce 2020 vyšla, po osmi letech čekání. Dovolím si říct, že byla také nejvíce hypovaným titulem. Bohužel tento AAA zástupce očekávání nesplnil a místo chvály se dočkal spíše kritiky, která skoro i rok po vydání přetrvává. Myslím, že fanoušci čekali něco daleko více od studia, které udělalo snad nejoblíbenější open world hru. Bohužel, pod nátlakem, které způsobilo násobné odložení vydání, bylo CD Projekt Red nuceno hru pustit do světa.

Hlavní tahák hry byl určitě také herec Keanu Reeves, který si střihnul postavu Johnnyho Silverhanda

Fanoušci jsou ovšem pozitivní, vidí potenciál, který hra může nabídnout a věří, že s množstvím patchů může hra na tuto hranici dosáhnout.

Ovaci sklidily především příběhové questy, naopak se hráčům nelíbí linka, jenž zahrnuje tzv. ‘kyberpsychouše’, jelikož dle nich ničím neobohacuje příběh a naopak přináší zbytečný combat.

Snaha dostat z fanoušků zpětnou reakci od studia pouze značí, že na tento titul určitě nezanevřeli a i nadále jej chcou posouvat k dokonalosti.

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button