NovinkyPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Vychází MLB The Show 21 | Novinka

Supr zpráva pro sportovní fanoušky. Tradiční série FIFA a NHL mají své data vydání obvykle až na podzim, ale fanoušci takového baseballu tak dlouho čekat nemusí. Máme tady release date nejnovější MLB The Show 21. A pokud vlastníte Xbox, a už jste si chtěli zoufat, tak s tím ještě počkejte! Sony poprvé svolilo a letos poprvé v historii této hry se dočkají i hráči na Xboxu! Hra totiž vychází pro obě konzole.

MLB The Show 21 se změnilo

Nový trailer nám připomíná, že hra je konečně venku a můžete zběsile nakupovat. Hlavní slogan se nese ve stylu „The Game has changed“. Ta samozřejmě nedokážeme posoudit jen z prvních trailerů a na celkové zhodnocení bude potřeba odehrát pár pořádných her. Hlavní tváří letošní hry je Fernando Tatis Jr. a zve nás na pořádnou pařbu. Hra nám vychází ve 3 edicích (jo, chtějí za ni skoro 100 dolarů). Po vzoru NHL do hry přibude franchise mód a nesčetná vylepšení dostala taky klasická kariéra hráče. Máme tady i nějaký only next-gen featury. Na nových konzolích dostanete dokonce možnost vytvořit si vlastní baseballový stadion.

Pokud se tedy řadíte mezi fanoušky baseballu, nebo se do tohohle sportu teprve chystáte proniknout, MLB The Show 21 je tady přesně pro vás. Hra je k dispozici pro PlayStation i Xbox v old-gen i next-gen verzi. Pustíte se na americké stadióny pro nějaké ty homeruny?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button