KnihyNovinkySeriály

Blíží se třetí série American Gods!

Třetí série Amerických bohů podle stejnojmenného románu Neila Gaimana se blíží. 

Nevím, jestli je to náhoda nebo ne, ale já jsem skálopevně přesvědčena o tom, že Gaiman Bůh je. Minimálně ve svém oboru. Jeho fantazie nemá hranice a proto se nedivím, že se všechny jeho knihy postupně dostávají na obrazovky. Počínaje nízkorozpočtovým seriálem Nikdykde z roku 1996, který dostal svůj prostor na BBC, přes animovanou Koralinu, pohádkový Hvězdný prach nebo dílo titánů Prattchet&Gaiman zvané Dobrá znamení.

Že nemáte páru o co se jedná?

Román Američtí bohové si vysloužil  cenu Hugo, Lucus, Nebula i World Fantasy, takže bylo nad slunce jasné, že jej brzy na obrazovkách uvidíme taky. Tohle lehce krvavé městské fantasy vypráví příběh mezi starými a moderními bohy. Takže očekávat můžete Ódina, ale i Medii nebo technologického týpka, který mně osobně velmi pije krev.

O čtvrtku 8.10. do neděle 11.10. probíhala virtuální verze slavného New Yorského Comic-Conu. Panelovou diskuzi, které se účastnil i sám hlavní hrdina Nicky White ( Shadow Moon) uzavřel Neil Gaiman ukázkou traileru k chystanému třetímu pokračování Amerických bohů.

V této sérii nás čeká 10 epizod. Děj se bude primárně zaměřovat na Shadow Moona, Stína, chcete-li, který se hodlá na chvilku usadit v krásném zasněženém městě Lakeside ve státě Wisconsin. Do této doby v podstatě stále nevíme, jaká je role charismatického Shadow Moona a jaké skutečné plány s ním Pan Středa má. Je důležité, aby Stín našel sám sebe a rozhodl se jakým člověkem v tomto příběhu chce být. Pro ty z vás, kteří četli knižní předlohu je však odpověď jasná.

Vy ostatní si musíte počkat na začátek roku 2021.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button