MAGlajzNovinkyPCPS4PS5VRXbox OneXbox Series X

MAGlajz | týden #16 | Gamesmag

Nedělní dny by už ani nebyly, kdyby nevyšel MAGlajz. Nějak nám to splynulo a jak byste si mohli užít poslední volný den před prací, kdybyste si nepřečetli ty nejžhavější novinky z herního a filmového světa? Dnes tu máme dost Battle Royale věcí, ale mrknem se i na nový Battlefield nebo co nám přichystala virtuální realita. Tak směle do toho!

Bohemka stále supportuje DayZ

Praotec všech Battle Royale her, ten jediný, který přišel s tímhle konceptem jako módem do Army II – DayZ od českého studia Bohemia Interactive. Asi není třeba nějak sáhodlouze představovat, o co jde. Zajímavější je, že i v roce 2021 mají hráči DayZ aktivní support a hra se neustále dočkává nových updatů. Ten poslední s číslem 1.12 je skutečně obří a patch notes jsou mnohastránkové. Jestli vás zajímá, co vše nový update do hry přidává nebo mění, mrněte na stránky Bohemky.

Vigor představil novou hratelnou frakci

A u Bohemky ještě chvíli zůstanem. Od zombíků se ale pustíme do jejich moderního bráchy. Vigor je aktuální kousek Bohemky a určitě stojí za vaší pozornost. Tenhle Battle Royale je trošku odlišný od DayZ, ale taky má svoje kouzlo. Tentokrát do hry dorazila nová frakce – Trappers. Jestliže rádi hrajete sneaky styl a nemáte rádi close fighty, asi byste měli zpozornět. Možná se vám to trefí do noty.

Apex přináší další epizodu svého seroše

No jo, já vím, dneska to je trošku battle royale only, ale nebudem okolo toho brečet, ne? Apex Legends čekají v brzké době obří změny a Respawn to moc dobře ví. Proto lore okolo Apexu neustále rozšiřuje a vydali nám další epizodu Stories from the Outlands. Co se odehrálo a čeho se epizoda týkala vám tu spoilerovat nebudu, raději mrkněte sami.

Apex Legends přinese masivní update | MAGlajz teasuje

Jak už jsem psal, Apex Legends teď čekají velké změny. Tentokrát se bavíme o nové sezóně. Ta ponese název Legacy a její ústřední postavou budou Valkýry. Co všechno nám nová sezóna přinese, jaký dostaneme posun ve story a co se změní na mapě, se teprve dozvíme, ale Respawn poslední dobou tenhle Titanfall battle royale hodně pushuje a dá se očekávat, že s ním mají velké plány. Hrajete ještě Apex nebo vaše srdíčko patří jinému?

EA potvrdilo nový Battlefield! | MAGlajz what?

Zůstaneme v EA rodině, ale pryč od BR režimu. Mrkneme se na to, co dělají v DICE. Dočkali jsme se totiž oficiálního potvrzení, že vyjde nový Battlefield! Nadšení? Vietnamská válka? Nebo opět druhá světová? A půjde to jen na nové konzole nebo i old-gen? Haha… omyl, tenhle nový Battlefield jde na MOBILY! Ne, tohle není žádný apríl. EA se nám rozhodlo zapojit se do další platformy a vydají nový originální titul ze série Battlefield pro mobilní telefony. Posouzení nechám na vás.

PlayStation začíná streamovat hry

PlayStation se už delší dobu snaží najít nějakou obdobu xboxového GamePassu. Je asi jasné, že PS+ plní trošku jinou roli a proto v SONY hledají jakým jiným způsobem by si hráče udrželi. Spekulace, že měsíčně ke hrám dostanem i nějaké filmy je zajímavá, ALE Mnoho hráčů zapomíná, že PlayStation má podobnou službu jako je GamePass. Jejich PS Now funguje dosti podobně a za předplatné je možné streamovat si od PlayStationu hry, které PS Now zahrnuje. Teď vyšlo oznámení, že streaming bude v komplexním 1080p. Smutnější zprávou je, že služba PS Now není v ČR k dispozici a zatím se o jejím spuštění ani nemluví.

Crosspromo vládne hrám

Je to pár dní co jsme dávali na vědomost, že do Dying Light došel Rust. Jo, supr, nikdo to nečekal, ale proč ne. Za dveřmi máme vydání Resident Evil: Village a jak je vidět Capcom sbírá marketingovou pozornost všude, kde to jen jde. Je to asi dost pochopitelné, vzhledem k 25 letům výročí, které letos slaví. A proto se Umbrella Corporation objeví v další hře. Teď se dočkají hráči v Dead by Daylight. Teaser nám toho moc neukázal, ale už v červnu letošního roku tahle spolupráce vznikne. Tak že bychom se dočkali i něčeho z Village?

Zombíci ve VR jsou vždycky pecka | MAGlajz doporučuje

VR je čím dál více se rozvíjející platforma. Zombící a VR to k sobě jde jako… no víte. A titul The Walking Dead Saint and Sinners je věc, která by vám určitě neměla uniknout. Tedy pokud netrpíte motion sickness při sezení na židli. Tenhle zombie horror dostane nové bezplatné DLC, které do hry přináší hodiny dalšího contentu. A pokud jste už Walking Dead ve VR dohráli, tak se do DLC můžete směle pustit. Vyjde už 20.května!

Aaaand that´s it. Už jsme zas na konci. Dneska to ale odsýpalo pěkně, co říkáte? Já vím, téměř půlka byla jen Battle Royale, ale s čistým štítem můžu říct, že to byly samé zajímavé kousky. Co do oka padlo vám? A missnul jsem něco, co stojí za pozornost? Určitě nám dejte vědět jako vždy! Tak čau lidi!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button