NovinkySeriály

Prequel The Witcher: Blood Origin obsadil další postavu | Novinka

Blížící se seriál The Witcher: Blood Origin v produkci Netflixu představil další postavu. Na Twitteru The Witcher se objevila zpráva, že herec Laurence O´Fuarain byl obsazen jako postava jménem Fjall. Vzhledem k tomu, že seriál bude už čistě v produkci Netflixu, protože ani sám autor Zaklínače Andrzej Sapkowski se minulostí svého světa nějak extrémně nezabýval, můžeme se jen nechat překvapit, bude jak vznik zaklínačů vysvětlen.

O postavě Fjalla v Blood Origin

Narodil se do klanu válečníků a přísahal chránit samotného krále. Fjall si na duši nese velký šrám: jemu blízká osoba zemřela, když se jej pokusila zachránit. Tato jizva na duši ho nutí být neustále v pohybu a nedovolí mu, aby žil v klidu. A při cestě za vykoupením se Fjall ocitne po boku těch nejnepravděpodobnějších spojenců.

O´Fuarain není první postavou, která byla do seriálu obsazena, přidá se už k Jodie-Turner Smith (Newness, Lemon), která si střihne roli Éile, elitní válečnice, která promlouvá hlasem bohyně. Ta se rozhodla opustit svůj klan a stát se nomádskou muzikantkou.

Seriál bude probíhat více než 1 200 let před příběhem slavného Geralta z Rivie, takže neočekávejte žádné známé postavy. Nicméně období, kdy se blíží války mezi lidmi, elfy , trpaslíky a obrovským množstvím nestvůr, které se objeví po Konjukci sfér, by mohlo mít velký úspěch. Uvidíme, jak se tento prequel nakonec ve svých pouhých 6 epizodách předvede.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button