NovinkyPCPS4Xbox One

Mortal Shell vám vyrazí dech

A to doslova! Nevím jak se stalo, že jsme si tohoto neskutečně epického soulslike projektu nevšimli dříve, ale po shlédnutí prvního traileru musíme uznat, že nám Mortal Shell doslova vyrazilo dech.

A o co, že se vlastně jedná? Inu jak už jsem zmínil v úvodu o deep souls like RPG z dílny studia Cold Symmetry, které nabídne nejen výzvu ve formě soubojového systému, ale potrápí i vaši hlavu. O hře toho zatím moc nevíme, ale podle všeho se ve hře dokážete přesouvat mezi schránkami (těla padlých) a využívat jejich unikátních bojových schopností. Čím déle vydržíte ve své “schránce” tím více se naučíte o jejím bojovém stylu.

Mortal Shell prostě vypadá úchvatně a podle všeho nabídne něco každému, kdo miluje trošku obtížnější RPG hry. Takže pokud se chcete zůčastnit BETA testu, ano přesně tak bude BETA Test, přidejte se na Discord server vývojářů hry a třeba dostanete šanci.

Mortal Shell vyjde na PC, PS4 a Xbox One v průběhu Q3 2020!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button