NovinkySeriály

V animovaném Resident Evil od Netflixu budou Claire a Leon | Novinka

Propojování her a seriálu je obvykle hrozně komplikované. Už jenom proto, že mají hráči určitou představu o tom, jak moc by měl být seriál hrám podobný. Nyní se nám ale objevují novinky k animované sérii Resident Evil: Infinite Darkness. Na Twitteru se objevil nový plakát seriálu, který ukazuje známé Leona a Claire, kteří stojí před Bílým domem ve Washingotnu.

U tweetu je i popis: „Resident Evil: Infinite Drakness vrací zpět RE2 remake Nicka Apostolidese v roli Leona Kennedyho a Stephanie Panisselo v roli Claire Redfield.“ Postavy budou tak dabovat stejní herci jako ve hrách.

O čem seriál Resident Evil: Infinite Darkness bude?

Netflix zatím vydal pouze oficiální teaser, takže trailer je zatím v nedohlednu. Nicméně nyní poměrně nečekaně oznámil novinky i o příběhu. Nutno zde ještě připomenout, že se bude seriál odehrávat po událostech hry Resident Evil 4 v roce 2006. Bude vyprávět příběhy Leona Scotta Kennedyho (ten se objevil ve hrách RE2, RE4 a RE6) a Claire Redfied ( RE2, RE – Code: Veronica, RE: Revelations 2).

Ze synopse zveřejněné Netflixem: „V roce 2006 byly v Bílém domě nalezeny stopy o nepovoleném vstupu do tajných složek. Americký federální agent Leon S. Kennedy je se skupinou tajných agentů poslán do Bílého domu, aby tento incident vyřešil. Najednou ale vypadnou světla a objeví s hromada zombies, kvůli kterým je Leon se svým týmem donucen ustoupit.

Mezitím, se členka TerraSave Claire Redfield setkává se záhadným obrázkem nakresleným chlapcem v jedné ze zemí, které navštívila, zatímco pomáhala uprchlíkům. Pohlcena touto malbou, která se zdá být obětí infekce, se Claire vydává zjistit o tomto obrázku více.

Následující ráno navštíví Claire Bílý dům, kde požádá o vybudování sociálního zařízení. Tam se setkává i s Leonem a ukazuje mu chlapcovu kresbu. Zdá se, že si Leon uvědomil nějakou souvislost mezi výpadkem proudu v Bílém domě a podivnou kresbou. Claire nicméně řekne, že o tom nic neví a odejde od ní. Tak se tito dva přeživší apokalypsy ocitají opět spolu před další záhadou, která otřese světem.“

Zatím stále nevíme, kdy bude mít seriál premiéru, nicméně je přislíbena na rok 2021. Na konci března bychom se snad měli dozvědět o seriálu ještě více. Takže se pořádně těšte, protože Resident Evil je série, která snad nikdy neomrzí. A to v žádné svojí podobě.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button