DeskovkyNovinkyPC

Stellaris: Infinite Legacy – 1,5 milionu dolarů za den? | Novinka

Deskovka Stellaris: Infinite Legacy na Kickstarteru doslova září! Během jednoho dne, co spustila kampaň, se jí povedlo vybrat přes 1,5 milionu dolarů. Původním cílem bylo přitom pouhých 50 tisíc. Deskovka má být přímou adaptací PC strategie Stellaris bez expanzí. Herní doba je přesně dvě hodiny, čímž se má odlišovat od ostatních 4X deskovek, které prý trvají zbytečně dlouho. Hru si je pro 2 až 4 hráče ve standardní edici a až pro 6 v Deluxe edici.

Na Kickstarteru si Stellaris: Infinite Legacy můžete předobjednat až do 5. dubna 2021, a to ve Standard edici za 110 dolarů (2400 korun), anebo Deluxe za 170 dolarů (3700 korun). K oběma je ale potřeba přičíst dopravu (25 až 35 dolarů) a DPH. Pokud stihnete Early bird Deluxe edici, kterou lze koupit do 14. března, tak získáte navíc figurku Stellar Devourer Broodmother a Steam klíč pro PC verzi Stellaris. Deskovku vyrábí švédská Academy Games v kolaboraci s Paradoxem.

PC hra brzy dostane update 2.7 a vyjde nová expanze – Nemesis. Ta do hry přidá nové špehování a možnost se stát hrozbou galaxie, anebo jí oponovat. Pokud byste si Stellaris chtěli zahrát, ale nechcete investovat příliš peněz (DLC politika Paradoxu může být někdy neúnosná), pak byste měli kouknout na aktuální Humble Bundle. Platí až do dubna a můžete v něm za 13 € získat velké množství expanzí. A navíc tím podpoříte charitu.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Back to top button