HryMobileNovinkyPC

Chystá se Polda 7!

Neznám nikoho, kdo jako malý nehrál alespoň jeden díl z velmi úspěšné adventurní série Polda, přičemž první díl vznikl v roce 1998. Uběhlo teprve šest let, když autoři ze Studia Zima Software vydali šestý díl a celou sérii převedli i na mobilní platformy. Nedávno k nám přišly informace, že by se mohlo začít pracovat na novém díle, a to konkrétně Polda 7!

Vývojáři ze Zima Software již dříve v rozhovorech prozradili, že by k nám sedmý díl mohl přijít brzy, ovšem, nejsou na to finanční prostředky. Právě proto autoři vypustili kampaň na Hithit.cz, kde cílem kampaně je vybrat 400 000 korun, přičemž každý z vás může přispět libovolnou částkou v rozmezí 99 – 49 999 Kč. Pokud se daná částka vybere, tak můžeme očekávat pokračování dobrodružství Pankráce již v říjnu příštího roku. Samozřejmě pro každého z vás, kdo přispěje, čeká nějaká odměna. Můžete dostat limitovanou edici hry Polda 7, podívat se do dabingového studia nebo jít na pizza party s vývojáři a je toho mnohem více…

Příběh se má odehrávat na Celebrityconu, kde se setkají největší celebrity z celého světa. To dává autorům hry opět příležitost k parodování těchto celebrit. Pankrác bude pátrat po mimozemském létajícím stroji, který ho dovede právě na již zmíněnou akci plnou celebrit.

Kampaň poběží ještě celých 44 dní, kdy cílem je vybrat jasně stanovených 400 000 korun. Ovšem vzhledem k tomu, jak je tato série Polda oblíbená, se nemusíme bát, že se daná částka nevybere.

TheKrysaa

Hráč celým svým srdcem i duší. Miluji knížky, videohry, filmy a sport.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button