NovinkySeriály

Předvánoční dárek od Disney+! Na co se máme těšit?

Vánoce začínají už dnes. Na The Walt Disney Company’s Investor Day bylo ohlášeno celkem neuvěřitelné množství nových projektů, na které se v příštích letech můžeme těšit.

Rogue Squadron, film režírovaný Patty Jenkins (Wonder Woman). Bude vyprávět příběh o nové generaci pilotů. Na film se můžeme těsit o Vánocích 2023.

Film Taika Waititiho je zatím nepojmenovaný, ale schopnosti a humor tohoto skvělého režiséra není třeba dále komentovat. Na plátna přivedl filmy jako Thor: Ragnarok, Králíček JoJo a v neposlední řadě je jedním z režisérů seriálu The Mandalorian.

Obi-Wan Kenobi je už nyní oficiální název seriálu o jednom z nejoblíbenějších rytířů jedi. Děj se bude odehrávat 10 let po událostech Star Wars Epizody III. A aby toho nebylo málo, Hayden Christensen si v tomto seriálu zopakuje svou roli Darth Vadera!

Ahsoka rovněž získá vlastní seriál. Je však označen jako “limited series”, tudíž o počinu na několik let nemůžeme myslet. Roli Ahsoky si udrží Rosario Dawson. Produkce Dave Filoni a Jon Favreau.

Rangers of the New Republic se bude odehrávat během stejné doby, jako The Mandalorian. Krom produkce Filoni & Favreau zatím nic víc nevíme.

Lando získá vlastní show. Lando Calrissian se rovněž usídlí na Disney+. Příběh píše Justin Simien, tvůrce Dear White People a obrovský Star Wars fanda.

Akční špiónský thriller Andor bude ke shlédnutí v roce 2022. Diego Luna znovu oživí postavu Cassian Andora z Rogue One.

The Acolyte bude mysteriózní thriller vezme diváky na pouť za poznáním temné strany Síly. Tvůrkyní seriálu bude Leslye Headland (Russian Doll).

Star Wars: The Bad Batch jsme poznali již v Clone Wars. Tak trochu netradiční, ale velmi schopní klonoví vojáci se znovu vrátí ve vlastím animovaném seriálu.

Star Wars: Visions bude animovaná minisérie, která spojí ty nejlepší anime tvůrce.

A Droid Story představí nového hrdinu, kterého budou na cestě doprovázet R2-D2 a C3PO.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button