NovinkyTéma dne

Comic Con v San Diegu zůstane i letos pouze virtuální | Novinka

Pro někoho jen obyčejná informace, pro někoho zásádní rozhodnutí. Stejně jako loni, tak i letos bude festival San Diego Comic Con vysílán pouze online. Nemusím asi připomínat, kdo nebo spíše co za to může. Online vysílání si budeme moci užít všichni po dobu tří dnů 23.7 – 25.7.2021. Plány na rok 2022 zatím uvedeny nejsou, ale pořadatelé věří, že by se situace už mohla uklidnit a oni potěší fanoušky organizací festivalu jako za starých časů.

Comic Con jen online. Co dál

Nejen Comic Con v San Diegu, ale zrušena je také jarní akce WonderCon v Anaheimu. Online přenos tohoto festivalu je naplánovaný na tento měsíc ve dnech 26. a 27. března 2021.

Jedna radostná zpráva pro všechny milovníky komiksů, fantasy, scifi a všeho dalšího, co k této kultuře patří, přeci jen je. Pokud situace dovolí, organizátoři Comic Conu plánují menší živou akci v listopadu. Bude se jednat o sjezd v rozmezí tří dnů za přísných bezpečnostních opatření. Ceny vstupenek, maximální počet účastníků a další podrobnosti zatím neznáme, ale organizátoři slibují podat informace hned, jak to bude možné.

Vstupenky účastníků, kteří si je koupili na festival v roce 2020, byly převedeny na letošní rok. Bohužel ani letos to nevyšlo, a tak pořadatelé nabízejí převedení vstupenek na následující rok nebo vrácení peněz. V roce 2022 by se měl festival konat ve dnech 20.4 – 24.4. Možné je také vstupenku využít na plánovanou živou akci v listopadu. Patříte k těm vyvoleným, kteří vstupenky vlastní? Tak zde můžete sledovat pravidla pro vrácení penež nebo převod.

Na Comic Con se tedy letos podíváme jen přes monitory. Ale jsou i jiné věci co se na monitoru dají dělat. Co se vrátit v čase a zkusit si pár retro her, které jsme hráli kdysi před lety? Prozradíme vám jak na to. Dobře je jich víc než pár. Dokonce i více než pár set. Dobrý ne?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Back to top button