Novinky

Mass Effect Trilogy: Vinyl Collection – No konečně | Novinka

O plánu vydat znovu soundtrack na vinylu pod názvem Mass effect Trilogy: Vinyl Collection, se už nějakou dobu ví. Konečně se plány proměnily v realitu a začal předprodej. Osobně jsem se chvíli obávala, že ta chvíle ani nenadejde. Ale konečně už je to tady.

Oznámení o nové verzi Mass Effect přišlo už někdy v listopadu. Tenkrát se předběžně nastavilo datum zahájení předprodeje na 14. ledna. Zhruba v době, kdy to mělo začít, přišla aktualizace s tím, že prodej bude zahájen zkraje února. Nakonec datem bylo 4. března. Zřejmě pro někoho brzký únor. Kolekce obsahuje celkem 4 LP desky, v současné době dostupné ve dvou variantách. Jedna z nich je klasická 180g černá deska, druhou variantou je 140g deska v červené barvě nazvaná “Urdnot Wrex” Red Vinyl. Můžeme se těšit na celkem 85 tracků, z nichž několik bude vydáno úplně poprvé. Celý komplet doplňuje pěkný bílý obal s N7 logem. N7 figuruje jako ozdoba i uvnitř obalu, kde je doplněno barevnými ilustracemi. To celé vás bude stát 99 dolarů a nakupovat můžete na stránkách Spacelab9, které za tím stojí. Pokud byste se rozhodli si kolekci dopřát, počítejte s bohužel velmi vysokým poštovným, a to ve výši aspoň 70 dolarů.

Já sama se stále rozhoduji, jestli mi Mass Effect Trilogy: Vinyl Collection stojí za to. Na oficiální stránce obchodu s Bioware merchem se zatím kolekce neobjevila, i přesto, že v původním oznámení tvrdila, že se bude prodávat i tam. Mělo se však jednat o variantu s jiným grafickým designem, takže je možné, že se i tam časem objeví. Rozhodně je vidět, že si s tím dali práci. Teď mě omluvte, jdu počítat peníze.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Back to top button