NovinkyPCPS4Xbox One

Vermintide 2 je na týden zdarma. Nová kariéra pro trpaslíka?

Vývojáři z Fatshark pokračují v oslavách pětiletého výročí od vydání prvního dílu Vermintide. Ve čtveřici jste tam v temných zákoutích města Uberisku kosili hordy skavenů (obřích krys). Druhý díl pak přinesl nové levely, ale i další vychytávky – pro každý charakter 2 nové classy, přidáni pak byli ještě válečníci chaosu a v DLC Beastmani.

Oslavy se měly původně konat do poslední říjnové neděle nakonec se však prodlužují do prvního listopadu. Kromě žraločí čapky, kterou můžete dostat za dohranou misi se hráči snaží společně dosáhnout 555,555,555 killů, když se jim to podaří obdrží 2 triple XP víkendy (už jsme za půlkou). Momentálně je tato coop řežba PC zdarma a oba dva díly si můžete pořídit za 7 euro. Všechno tohle končí 1. listopadu.

Na výročním streamu bylo také potvrzeno, přidání čtvrté classy pro trpaslíka Bardina Gorekssona, byl by to tak druhý charakter, který by dostal 4. kariéru. Prvním byl žoldák Kruber, jakožto Bretonský rytíř. Tento update bude s největší pravděpodobností vydán ve formě DLC jako tomu bylo u Krubera. Zatím nevíme jakou classu Bardin obdrží, ale osobně odhaduji, že půjde o nějakého inženýra nebo něco podobného.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button