NintendoNovinkyPCPS4PS5Téma dneXbox OneXbox Series X

E3 2021 | Den První | Summer Game Fest

Vážené hráčky, vážení hráči, je to tady. Největší herní konference letošního léta právě začíná. Máme za sebou první prezentaci v rámci víkendové akce E3 2021. Jako startovací konference proběhl Summer Game Fest v podání Geoffa Keighleyho. Před začátkem nám sliboval až 30 herních oznámení. Což byla pravda, ale dobrou půlku už jsem si během letošního jara představili. Máme tady pro vás ten nejlepší výběr z toho, co nám první den E3 letošního roku přinesl. A čtěte až do konce!

Představena nová upíří hra ze světa Vampire: The Masquerade

Máme tady první oznámenou hru a vypadá to na pořádný nářez. Tahle vampýři akce nabídne nový pohled na režim Battle Royale. Momentálně vzniká ve švédském studiu Sharkmob a podílí se na ní tým, který pracoval na World of Darkness. Pro nás Čechy je zajímavý fakt, že celá hra je zasazená do Prahy! Už z traileru můžeme vidět některé místa, která moc dobře známe. Hra je vyvíjena jako third-person a vývojáři slibují, že se v žádném případě nebude jednat o pay-to-win. Hry bychom se měli dočkat v druhé půlce letošního roku. Tohle je Vampire: The Masquerade – Bloodhunt.

Gameplay ukázka z Evil Dead: The Game

Jestli jste hrávali Friday the 13th, tak tohle prozatím vypadá jako jeho decentní nástupce. Jedná se o multiplayerovou řezačku mezi zabijákem a ostatními, kteří se mu snaží utéct. Ve hře tedy budete hrát sami za sebe za zabijáka, nebo ve skupině čtyř lidí, kteří se snaží najít co nejlepší loot, prozkoumávat okolí a hlavně přežít. Hry se dočkáme už během letošního roku.

Overwatch 2 představuje své skiny

Overwatch 2 nám představuje své první skiny. Druhý díl obrovsky oblíbené multiplayerové akce z dílny Blizzardu je oficiálně ve vývoji a my máme první možnost podívat se na to, jak budou vypadat skiny pro některé postavy. Během akce Summer Game Fest v rámci E3 2021 nám vývojář Aaron Keller vysvětlil, jakým stylem vývojáři designovali skiny a jaké technologie vlastně k designu skinů používají.

Tales of Arise ukazuje první střípky

Bandai Namco se během konference Summer Game Fest taky nezapomnělo připomenout. Přineslo nám totiž první ukázku nové chystané hry s názvem Tales of Arise. Jedná se anime RPG, které se odehrává na planetě Dahna. Hra sází především na výborně vypadající vizuál, akční soubojový systém a silný příběh. Hry se dočkáme už 10. září pro konzole PlayStation 4, PlayStation 5 a Xbox One.

Rocket League ulovilo další spolupráci

V jednom z našich MAGlajzů jsme přinesli informaci o nově chystané hře z univerza Rychle a Zběsile. K novému filmu nám totiž zároveň vychází i nová hra. A protože Fast & Furious se netají svou nelimitovanou mediální kampaní, máme tady další promo. Tentokrát se nám spojily dvě značky – Rocket League a Fast & Furious. Ve hře se nám objeví ikonická auta z celé sérii Rychle a zběsile a to vše už 17. června letošního roku!

Nové záběry z antologie The Dark Pictures

O nové třetí hře z antologie The Dark Pictures už víme. Nějaké informace už jsou na světě, datum vydání taky známe a dokonce víme o připravované sběratelské edici. Tentokrát tady pro vás mám další gameplay trailer ze hry House of Ashes. Hra nám vychází už 22. října a od svých předchozím bratříčkům ze série se zřejmě bude lišit.

New World představen!

Nová masivně multiplayerová hra s názvem New World je neoficiálním vyzyvatelem krále současných MMORPG – World of Warcraft. Vypadá to, že New World útočí na nejvyšší příčky online RPG a bere se opravdu vážně. Už tento pátek, 11. června, se můžeme těšit na plnohodnotnou gameplay ukázku!

Capcom představuje pokračování Monster Hunter Stories

Máme tady něco i pro fanoušky série Monster Hunter. Tento titul, vyvíjený pouze pro Nintendo, právě dostává svou druhou část s názvem Wings of Ruin. Nový trailer nám přibližuje příběhové zasazení druhého dílu a nastiňuje nám základní mechaniky, které hra nabídne. Dočkáme se už 9. července 2021.

Představeno Salt and Sacrifice

Soulovky máme všichni rádi. V roce 2016 nás všechny příjemně překvapil titul s názvem Salt & Sanctuary. Tohle akční Souls-RPG ve 2D zpracování přineslo úžasný gameplay, parádní grafické zpracování a hodiny a hodiny umírání. A od tvůrcu Salt & Sanctuary tady máme úplně novou hru. Tentokrát půjde o Salt and Sacrifice. A pokračujeme úplně na stejné vlně. Opět je to souls-RPG ve 2D zpracování a vypadá to náramně! Hry bychom se měli dočkat během roku 2022.

Ragnarok is coming!

Uznávám, že tohle byl maličko bait. Nejedná se o pokračování God of War. Máme tady ale Tribes of Midgard. Tohle co-op akční RPG je zasazeno do norské mytologie a přednese nám další pohled na Ragnarok. Jako osamocený Viking se budete moci spojit s dalšími deseti hráči a vydat se do Midgardu zachránit celý svět. Hra vyjde 27. července 2021 pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5 a Xbox One.

ELDEN RING MÁ DATUM VYDÁNÍ!

Tuto pecku jsem si jednoduše musel nechat až nakonec. Už dlouho očekávaná soulovka z dílny From Software za spolupráce s autorem Hry o trůny G. R. R. Martinem pomalu získávala status mrtvé hry. Od roku 2019 jsme o hře neměli prakticky žádné informace, ale to vše se dneska změnilo! Máme tady první a oficiální gameplay trailer, který ukazuje, jak Elden Ring vypadá. K tomu všemu jsme dostali i datum vydání! Elden Ring vychází už 21. ledna 2022. Hra vyjde pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X a PC. Čekání je u konce, dámy a pánové.

Tohle byl první den letošní E3 2021. Novinek se nám objevila pořádná řada a pokud byste se chtěli podívat na kompletní konferenci, odkaz na ní najdete úplně níže. Tenhle start nám odpálil letošní sezónu v obrovském stylu a osobně si nemyslím, že by cokoliv dokázala překonat oznámené datum vydání pro Elden Ring. Jaká hra vás nejvíce zaujala? A sledujete E3 s námi? Stay tuned.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button