NovinkySeriály

Začala produkce 4. série Cobra Kai

Netflix na svém twitterovém účtu potvrdil začátek produkce nové série seriálu Cobra Kai. Tvůrci další série jsou Josh Heal, Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg. Spolu s tímto oznámením byly ptovrzeny i nové dvě postavy, které ztvární Dallas Young (Ready Player One, The Good Place) a Oona O’Brien, která vlastně ještě v ničem pořádném nehrála.

Dallas Young ztvární postavu Kennyho, šikanovaného kluka, který se chce učit karate, aby se naučil bránit. Oona ztvární dívku Devon, která je velice soutěživá a velice ráda provokuje ostatní. Jeden z tvůrců Jon Hurwitz řekl, že doufá, že i přes momentální pandemickou situaci vyjde nová Cobra Kai rok po předchozí sérii. Je tedy šance, že v lednu 2022 se můžeme dočkat další série tohoto úžasného pokračování Karate Kida.

O čem je Cobra Kai?

Pamatujete si Karate Kida z roku 1984? Většina z vás asi ne, ale pro nás starší se jedná o tu nejlepší karate mlátičku jaká kdy vyšla. Původní Karate Kid vypráví o chlapci Dannym La Russovi, který má potíže s šikanátorem Johnym. Ten je zkušený karate bojovník a tak si na Dannyho furt dovoluje. Danny si ale najde starého japonského karate trenéra pana Miyagiho, který jej neortodoxními způsoby učí karate. Nakonec si Danny a Johny vyřídí účty na turnaji, kde Danny svého šikanátora porazí. Následují další dva filmy, na které vám odkaz přikládám zde a zde.

No a najednou se v roce 2018 objevil seriál Cobra Kai. Ten navazuje na příběhy Karate Kida akorát o neuvěřitelných 30 let později. Co se stalo během těch let S Dannym La Russoem? Stal se zněj skvělý karatista? Jak dopadl Johny, kterého tenkrát na onom turnaji porazil nováček Danny? To se všechno dozvíte v seriálu, kde už proti sobě nestojí jenom tito dva soupeři ale i jejich děti.

Asi vám to řeknu narovinu, je to dokonalý, úžasný a skvělý seriál, který prostě udržel tu nádhernou kombinaci karate a lidských vztahů i po 30 letech. Nemusíte být ani fanoušci karate ale ten příběh si prostě užijete, takový totiž Karate Kid – Cobra Kai prostě je, pohltí a nepustí.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button