NovinkySeriály

Vyšel 3. trailer na Falcon a Winter Soldier | Novinka

Čím více se blíží ke konci marvelovský seriál WandaVision, tím více na hypu nabírá seriál Falcon a Winter Soldier. Seriál se objeví už ani ne za měsíc, a tak se nemůžeme divit, že se o něm spekuluje více, než kdy dříve. Stanice Disney+, která seriál vyrábí, navíc vydala kromě traileru spoustu dalších fotek k seriálu. A ty vyvolaly spoustu otázek.

Zatímco předchozí trailer (o kterém jsme Vás informovali zde) byl spíše komediálního rázu, Disney+ nyní přichází s tím akčním, nabušeným a dramatickým. Bucky (Winter Soldier) i Sam (Falcon), budou muset překonat všechnu svou vzájemnou nevraživost a konečně rozhodnout, kdo bude držitelem štítu Kapitána Ameriky.

Víme o další nové postavě ve Falcon a Winter Soldier

Já, budu-li upřímný, začínám mít čím dál větší strach z nového seriálu. Rozumím, že je důležité udělat pořádný hype, ale ani WandaVision takovou reklamu neměli a jak je to neskutečně skvěle udělaný seriál, který každou epizodou překvapí.

Jediné, co zatím víme jako novinku, bude představení sestry Sama Wilsona (Falcona), kterou bude hrát herečka Adepero Oduye (12 let v řetězech, Vdovy). Navíc víme že se vrátí Baron Zemo. Ten rozpoutal celou Civil War mezi Kapitánem Amerikou a Iron Manem. Nevíme ale, jak velká jeho role bude.

Je prostě skvělé, jak studio dokáže ve fanouškovi vzbudit zvědavost třemi různými, skoro nic neříkajícími trailery. Ať už tu tedy ten 19. březen 2021 máme a Disney+ nám konečně ukáže nový seriál následující události Avengers: End Game.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button