NovinkyPC

The Council zdarma na Steamu!

The Council je příběhová hra o tajném setkání historických postav 18. století na pobřeží soukromého ostrova. Hosté jsou Napoleon Bonaparte, George Washington, další aristokrati a potentáti a vy.

Aby to ale nebylo málo, nejste jen tak někdo. Vaše matka je zakladatelka tajné společnosti Golden Order a měla se tohoto setkání účastnit místo vás, jenže zmizela a tak ji musíte najít. Celé je to vlastně tak trošku jako adventury společnosti Telltale, kdy je váš postup řízen vašimi vlastními rozhodnutími a interakcemi s různými NPC. Rozdíl tu ale je hlavně v kvalitě zpracování dialogů, kdy se vám odemykají speciální schopnosti a unikátní konverzace založené právě na nich.

Tahle hra je vlastně dost dobrá a nemusíte dát jen na naše slovo, protože Focus Home Interactive vydalo hru zdarma na Steamu. A i když se jedná o první část z pěti, nečekejte, že hru jen tak prosvištíte. Jeden z našich kolegů už v ní stihl naštvat Napoleona, dostat přes hubu od soudce a skončit v posteli s atraktivní závislačkou na opiátech, která tak trochu později skončila mrtvá v jeho posteli – Tvrdí nám sice, že za to nemohl, ale tak nějak mu nevěříme…

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button