NovinkySeriály

Constantine dostane od HBO Max reboot | Novinka

Zvláštní superhrdina… ne zkusíme to jinak. Alkoholik a závislák na sexu, ale především čaroděj a lovec démonů John Constantine dostane reboot od společnosti HBO Max. Zatím víme, že seriál by měl být daleko temnější, než jeho starší zpracování. Bohužel ani nevíme, kdo do hlavní role bude obsazen.

Několik zpracování žádné pokračování

John Constantine je detektiv, který se specializuje na nadpřirozeno. V roce 2005 jsme mohli vidět film Constantine, kde byl ztvárněn Keanu Reevesem (Matrix, John Wick). Film sklidil neskutečný úspěch a bohužel dodnes nedostal film zelenou na druhý díl. Nicméně to bylo nejspíš díky úžasnému výkonu Reevese, který se té role zhostil naprosto dokonale, ačkoliv se své předloze moc nepodobal.

Constantine měl dokonce i svůj vlastní seriál, který i přes velice kladné přijetí a velice dobré zpracování v pouhých 13 epizodách, neměl žádné pokračování. Což bylo překvapivé, protože herec Matt Ryan (Torchwood, Away), který ztvárnil tuto postavu lépe než Reeves se postavě věnuje dál i v jiných projektech. Nyní cestuje s posádkou Legends of Tomorrow a snaží se napravit změny času.

Tento charismatický lovec démonů se dočkal dokonce i několika animovaných zpracování, včetně animovaného filmu Constantine: City of Demons. Je ale také „externím“ členem Justice League. Je to velmi silné přirovnání, ale s touto legendární skupinou superhrdinů spolupracoval například ve filmu Justice League: Dark.

Fanoušci důvodem rebootu?

Jeho popularita roste každým rokem. Proto nejspíš i skupina HBO konečně svolika k tomu, že udělá reboot. V tomto rebootu bude spíše čerpat z hororových aspektů než těch náboženských, kterých je v komiksu daleko více. Nyní už hledá hlavní postavu, o to je překvapivější, že roli zatím nedostal zpět Matt Ryan, který prostě do role padne už jenom díky jeho bristkému přízvuku.

Zatím si ještě počkáme než Constantine znovu někde objeví, ale pro fanoušky fantasy hororů se blíží něco úžasného.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button