NovinkyPS4PS5Seriály

Joel a Ellie se vrací na obrazovky

Jestliže patříte mezi fanoušky herní série Last of Us, určitě vám neunikly zvěsti ohledně chystaného seriálu z produkce HBO. Pokud se mezi fanoušky této série řadíte i po vydání druhého dílu, snad vám tento seriál přijde po chuti. A vy, kteří jste na hru zanevřeli, třeba znovu obnovíte nějaký feel vůči příběhu Ellie a Joela. Last of Us totiž dostává první potvrzenou crew. Tak kdo teda bude Joel a Ellie?

Mando nebo Lyanna jako Joel Miller a Ellie

V noci se po internetu začaly šířit zvěsti o tom, že máme potvrzené první dvě hlavní role. Samo sebou nikdo jiný než Joel a Ellie to nemůže být. A koho se teda dočkáme? Jako Joel se představí Mando – teda jeho představitel Pedro Pascal. Sekundovat mu bude mladičká Lyanna Mormont, nebo-li Bella Ramsey.

Ať už z obsazení máte či nemáte dobrý pocit, jedna věc nás může hřát u srdce. Režíruje to mistr, který nám dva roky zpět předložil masterpiece v podání Černobylu. Dle jeho slov by chtěli rozšířit a zachovat příběh z původní hry, ne však dramaticky měnit události, které známe. Je tu ale jedno velké BUT! Na seriálu spolupracuje i Neal Druckman, jehož pojetí určitých scén už jsme viděli během druhého dílu. Tak akože jak? Těšíme se nebo máme worries?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button