FilmyKomiksNovinky

Batman má nový plakát inspirovaný komiksem Year One | Novinka

Čím víc se blíží vydání nového Batmana s Robertem Pattinsonem (Stmívání, Tenet), tím více fanoušků začíná být natěšeno na reboot celého DC Comics univerza. Nyní se známý autor Lee Bermejo rozhodl vzdát úctu ikonické obálce Batman: Year One tím, že v jasném světle ukazuje Pattinsonova Batmana v záři reflektorů.

https://www.instagram.com/p/CKooJ4Xhg5k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Vliv komiksu Batman: Year One je jasně viditelný. Práci Bermeja to činí mnohem viditelnější, protože odkazuje na začátky Bruce Wayna jako maskovaného zločince, nikoliv jako hrdinu.

Pattinson se sám vyjádřil k jeho roli: „Jediná věc, která činí natáčení komplivanější je rating… Jakmile děláte film s R-ratingem, máte svobodu dělat tolik různých věcí. Co se týká charakteru samotného, přeji si s ním zajít co nejdál. A myslím že Matt Reeves (režisér) dělá to samé. S touto možností děláte různé šílenosti. “ Uvidíme kam se tedy Batman po odchodu Bena Afflecka posune.

Co zatím o filmu víme?

Víme, že se děj bude odehrávat během druhého roku Batmanova působení v Gotham City. Jedním ze záporáků, které ve filmu uvidíme, bude Riddler (Hádankář), kterého ztvární herec Paul Dano (Looper, Dobré srdce). Postavu Sladea Wilsona (Deathstroke) ztvární herec Joe Manganiello (Spider-man, Bez Kalhot). V obleku Catwoman se představí Zoë Kravitz (Matroš, Holky na tahu). Problémem je ale opět koronavirus, který odsunul premiéru nového Batmana až na jaro 2022, takže si na film ještě dlouho počkáme.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button