NovinkyPS5

God of War dostává next-gen patch! | Novinka

Zní to až neuvěřitelně, ale jsou to už 3 roky, co jsme prvně ochutnali Kratovo dobrodružství mimo Řecko. Putování severskou mytologií, výchova syna, enemáci na každém rohu, epicky vypadající souboje, silně zabarvené story. Tehdy to byl rok God of War. Ale teď už máme 2021. Většina her dostává free next-gen patch, a to se nevyhne ani Kratovi.

God of War Enhanced patch

A patch není tak daleko, vychází totiž už dneska! Jak na svém webu uvedlo studio Santa Monica, celé je to kompletně free, stačí teda jen na PS5 aktualizovat God of War a stáhnout patch. Pokud si říkáte, že tento díl koupený nemáte, v žádném případě nezoufejte. Pokud jste pravidelným subscriberem měsíční služby PS+, v rámci tohoto předplatného máte PS Plus Collection 20 her, která zahrnuje právě i God of War. Můžete si tak za nějaké dvě stovky vychutnat masakr severských bohů ve 4K/ 60 FPS a až 2160p.

Děje se teda tak, jak ve studiu Santa Monica slíbili. Pokud jste nějakým záhadným způsobem nový God of War ještě nehráli, nebo jste ve světě PlayStationu noví a čekáte na možnost vychutnat si ho na nové generaci konzolí, myslím si, že není lepší příležitost než teď. Minimálně budete mít aktuální přehled, než k nám dorazí pokračování God of War: Ragnarok.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button