NovinkyPC

Ultimate Epic Battle Simulator je zdarma. Připravuje se nový díl | Novinka

Upřímně mi řekněte, kdo by nechtěl vidět, jak si to rozdá Chuck Norris s dvacetitisícovou armádou skřetů, s 15 000 římských legionářů, nebo s partou naštvaných Santa Clausů, posílených regimentem slepic. To všechno můžete vytvořit ve hře Ultimate Epic Battle Simulator, která je momentálně dostupná zdarma na Steamu. Akce ale platí jen do dnešních sedmi hodin.

Ultimate Epic Battle Simulator (zkráceně UEBS) je sandbox, ve kterém postavíte masivní armády tvořené širokou paletou jednotek proti sobě. Bojovat mohou obyčejní rytíři, nazí Sparťani nebo hordy slepic. Titul se pyšnil především svoji schopností utáhnout tyto masivní střety, a to s přijatelnou grafikou a FPS. Vše to ještě ochutí jednotky, které byly vytvořeny komunitou, a které můžete lehce získat na Steam Workshop.

Zároveň s tím jsme se dočkali oznámení pokračování tohoto sandboxu. Ten se představil epickým trailerem. V něm se na bojišti utkají milióny charakterů v jeden moment, což je několikanásobně víc, než byl schopen utáhnout první díl.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button