FilmyNovinky

John Carpenter naznačil návrat | Novinka

Legendární hororový režisér John Carpenter naznačil návrat do režisérského křesla. Známý režisér vstoupil do podvědomí svým filmem Halloween z roku 1978. Tento snímek je dodnes považován za jeden z nejlepších hororů, které kdy byly natočeny. Navíc styl, jakým filmy zpracovává, byl jedním z důvodů, proč jsou jeho snímky tak úspěšné. Ačkoli je Carpenter známý především svou hororovou tvorbou, zasloužil se i o filmy jako Velké nesnáze v malé Číně nebo Útěk z New Yorku.

Jeho posledním režírovaným filmem byl v roce 2010 snímek The Ward. Od té doby se držel v pozadí a snažil se věnovat své hudební kariéře. Nakonec se v rozhovoru pro The Daily Beast rozpovídal: „Na pár věcech pracuji. Ale momentálně nedělám nic, dokud se nevrátí svět do normálu. Nyní je to šílené. Bláznivé! Nejdu ani ven, abych neonemocněl.“

Návrat slavného režiséra k filmu by spousta fanoušků nepochybně uvítala. Carpenter ve svých 73 letech je ale ve fázi, kdy už si nic nepotřebuje dokazovat, pokud sám nechce. Tudíž by se vrátil nejspíš jen v případě nějakého extrémně zajímavého projektu. Navíc jeho hudební kariéra nabrala zajímavých obrátek po vydání alb Lost Themes a Lost Themes II. což značí, že se k filmu jen tak vracet nebude. Přeci jen, kdysi potvrdil těžký syndrom vyhoření. I přesto fanoušci hororů mohou stále doufat, že se jejich idol jednou k natáčení filmů vrátí.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button