NovinkyPCPS4Xbox One

Biomutant dostává datum vydání | Novinka

Konečně nám bylo odhaleno datum vydání pro očekáváné open-world Kung-Fu RPG Biomutant. Po dlouhém vývoji a několika odkladech, tento nový počin od vývojářů ze studia Experiment 101 brzy spatří světlo světa. Hra vyjde už 25.května 2021 pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Next-gen verze není prozatím oznámena. Ale to není všechno! Vydavatel THQ Nordic zároveň oznámil luxusní sběratelské edice hry.

Pokud jste ještě o hře Biomutant neslyšeli, mám pro vás malou rekapitulaci. Jak bylo zmíněno, jde o RPG z otevřeného světa s jedinečným bojovým systémem, který umožňuje kombinovat boj zblízka, střelbu a akci mutantních schopností.

Hráč převezme kontrolu nad válečníkem ve světě plném zmutovaných zvířat. Čeká vás široká možnost úpravy postavy. Budete mít možnost znovu kódovat svoji genetickou strukturu, abyste změnili způsob, jakým vypadáte a hrajete. Můžete si zvolit pohlaví, délku, tvar a tloušťku těla, srst, tesáky a mnoho dalších atributů a všechny mají přímý dopad na hratelnost.

Biomutant – Official Gameplay Trailer

Kromě toho, expozice biologické kontaminaci ve světě povede k mutacím. Zatímco expozice radioaktivitě nalezené v bunkrech ze starého světa ovlivní vaši mysl a odemkne mutace jako telekineze, levitace a další. Čeká vás také propracovaný systém craftingu.

To vše v luxusním balení

Ano, vydavatel láká na luxusní sběratelské edice. Základní Biomutant Collector Edition vás vyjde na necelých 120 Euro. Obsahuje samozřejmě hru, dále figurku hlavního hrdiny, soundtrack a artwork.

THQ Nordic myslel i na fajnšmejkry. Můžete si pořídit Atomic Edition, která vás přijde na necelých 400 euro a je o poznání vymazlenější. Součástí je hra, soundtrack, podložka pod myš a klávesnici (80x35cm), steelbook, tričko, soundtrack, artwork, ale HLAVNĚ luxusní dioráma (60x25x30 cm). To vše zabalené v prémiovém boxe. No nekupte to!

Obě tyto edice si můžete předobjednat na oficiálních stránkách hry.

Tak co říkáte? Už vytahujete kreditky? A plánujete se vydat objevovat zmutované záhady světa Biomutant? Dejte vědět v komentářích.

Dalibor Zvoník

Hraní her není jenom můj koníček, je to můj životní styl a to už od doby kdy jsem dokázal udržet ovladač v ruce. Rád sleduji novinky a zajímavosti z herního světa. Další moje vášeň je sledování seriálů a filmů, taky jsem velkým milovníkem světa Zaklínače, koček a všech zvířat. Můj život se řídí heslem "Meč osudu má dvě ostří, jedním jsi ty"

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button