MobileNovinkyPC

Slavný Solo Leveling se dočká herního zpracování

Studio Netmarble oznámilo další novou hru. Na akci Netmarble Together with the Press (NTP) v Jižní Koreji, bylo oficiálně potvrzeno, že legendární korejská manhwa (není to manga) Solo Leveling se dočká herního zpracování. Bude se jednat o akční RPG hru, která bude dostupná pro PC a mobilní zařízení. Nicméně je venku už i trailer, který vás do hry absolutně nabudí.

O čem Solo Leveling je? Od doby, co se na Zemi z ničeho nic začali otevírat portály propojující náš svět se světem monster, získala spousta lidí speciální schopnosti, aby s danými monstry mohla bojovat. Říká se jim lovci. A tento příběh je o tom nejslabším z nich. Sung Jinwoo je lovec příšer nejnižší úrovně E. To znamená, že je sotva silnější než běžný člověk. Ostatní lovci mu říkají “ten nejslabší”. Jednoho dne ale uvízne se svou skupinou v nebezpečném dungeonu, odkud se dokáže zachránit pouze pár z nich. To vše proto, že se Sung obětuje a zemře. Jako odměnou je mu druhá šance na život a označení hráče, které mu díky přednastavenému systému umožňuje využít úplně jiné schopnosti. Z nejslabšího ze všech lovců, se tak brzy může stát ten nejsilnější.

Netmarble si ale nepřichystal jen jednu novinku. Na stejné konferenci studio potvrdilo i hry ze světa Tower of God: New World a Nanatsu no Taizai. Zkoukněte trailer a napište nám, jestli vás vůbec zajímají hry tohoto typu?

Zdroj
Foto: Solo Leveling | Netmarble

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button