NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Team of the Year do FIFA 21 představen

Je to tady! Jak jsme avizovali v posledním článku ohledně FIFA 21, stejně jako každý rok, tak i letos jsme se dočkali oznámení Team of the Year. Tentokrát byla volba na samotných hráčích, kteří poprvé hlasovali o výběru. Kdo se do něj nakonec dostal? Jak bude probíhat opening? Kompletní jedenáctka byla prozrazena!

Na Twitteru EA SPORTS FIFA bylo zveřejněno video, které ukazuje kompletní sestavu letošního Team of the Year. Na první pohled je vidět, že tým skutečně vybírali hráči a ne lidi z marketingu EA. Chybí takový Messi, v záloze je Bruno Fernandes nebo Kimmich. Společně s jedenáctkou byly také revealnuty dresy speciálně pro TOTY 21. Samozřejmě v balíčcích se momentálně nenachází celý tým. Vždy tam budou hráči pouze z obrany, zálohy nebo útoku. Všech 11 hráčů by se mělo objevit v balíčcích během příštího týdne. Pokud tedy budete zkoušet luck a něco packnout, ušetřete své FIFA pointy a vaší šanci, až do příštího týdne.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button