NovinkyPCPS4

Autor Days Gone naznačil, jak mohl vypadat druhý díl

Jsou prostě věci, které nikdy nepřebolí. Dodnes nemůžu uvěřit, že se Sony rozhodlo nepokračovat s jednou z nejlepších her, které jsem kdy mohl hrát – Days Gone. I když fanoušci stále prosí, tak pokračování je v nedohlednu. Naštěstí je tu furt autor hry Jeff Ross, který občas vypustí nějakou tu větu týkající se tohoto potencionálního pokračování a ta nám aspoň trošku udělá radost. V rozhovoru pro USA Today uvedl, že Days Gone 2 by byla definitivní verzí a nedočkali bychom se tak už žádného pokračování.

Mluvil také o tom, jak by to Deaconu St. Johnovi s jeho manželkou Sarah dopadlo. Jak sám v rozhovoru řekl: „Jasně, jsou zase spolu, ale možná nejsou šťastní. Jak je to možné? Vzali se před apokalypsou, byli oddělení a nyní se konečně shledali. Nechali bychom velmi silný a emotivní narativ.“

Ross také vyprávěl o tom, jak by v pokračování byl hned svět dynamičtější. Medvědi by byli inteligentnější, třeba by se podhrabávali a vlci by se už nebáli útočit i na tábory. Deacon by se konečně naučil pořádně plavat atd.. Nero by navíc zasáhlo do děje ještě více než v prvním díle a spoustu dalšího. Nicméně, jak rád říkám, naděje umírá poslední, tak doufejme, že se do zombie světa ještě jednou vrátíme. Přece jenom – tenhle Happy end byl prostě málo!

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button