NintendoNovinky

Apex Legends pro Switch budou. Ale kdy? | Novinka

Poslední týden je tak nabitý různými leaky a oznámeními o příchodu vybraných her na Switch, že jsem skoro začal uvažovat o jeho koupi. A zatím posledním popudem k tomu je únik o blížícím se portu Apex Legends. Kdy se tedy dočkáme populárního free-to-play multiplayer typu battle royale pro Nintendo Switch (moje babi už by týhle větě nerozuměla)?

Od doby, kdy celkem překvapivě studio Respawn Entertainment vydalo Apex Legends, uběhly již téměř dva roky. Mezitím se hra dočkala intenzivní podpory v podobě nového herního obsahu a vývojáři dokonce odhalili plánovanou verzi pro Nintendo Switch. Jak se ale v loňském roce stalo tradicí, koronavirová pandemie mnoho připravovaných titulů odsunula, Apex Legends nevyjímaje. S ohlášením nové herní sezóny ale (zřejmě) přišlo i jedno nečekané.

Japonský youtubový účet Apexu se v popisu traileru zmínil o “možnosti zahrát si od 2. února na Switchi, a to spolu se startem 8. sezóny.” V anglické verzi popisu se sice tato informace nevyskytla, mohli jsme ji ale najít ve verzi polské nebo dánské. Nakonec zmínka ze všech popisů zmizela. Bystrému oku hráčů ale neunikla.

Pokud se vývojáři nerozhodnou s vyjádřením před druhým únorem, myslíme si, že bychom se portu pro Switch mohli skutečně v ono zmíněné datum dočkat. Teď už ale nezbývá, než si dva tejdny počkat.

Jarda "prank" Strejc

IT Worker • Gamer • Writer • Father

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button