NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Samurai Warriors 5 má svůj trailer | Novinka

Další pokračování úžasné japonské série Samurai Warriors vydalo svůj trailer. Hra navíc bude dostupná od 27. července 2021 na Nintendo Switch, PS4, PS5 (se zpětnou kompatibilitou), Xbox One (samozřejmě i na Xbox Series X/S se zpětnou kompatibilitou) a samozřejmě PC. Hra bude vyprávět o období tzv. Ōnin War, která probíhala během tzv. období Sengoku.

Samurai Warriors 5 bude vyprávět příběh dvou velkých generálů tehdejší doby Ody Nobunagy a Akechim Mitsuhidem. Pokud vám tato dvě jména něco říkají, jste buďto fanoušci japonské historie, nebo jste viděli animovaný seriál Sengoku Basara, který tímto nenápadně doporučuji.

Akechi Mitsuhide

Je člen rodiny Saito. Velice vážný muž, který se pevně drží všech svých přesvědčení. Jeho tvrdohlavost způsobila, že Oda Nobunaga o něm posměšně mluvil jako o „staré fosílii.“ Kvůli jedné nejmenované události, která mu změnila život, se nyní Mitsuhide vydává na misi, aby zjistil, jak silný ve skutečnosti je.

Oda Nobunaga

Mladý šéf rodiny Oda Nobunaga je díky svým divokým činům a drzému přístupu označován jako „Owariho velký blázen.“ Jeho cílem je zničit feudální systém, na kterém nyní rozdělené Japonsko stojí a sjednotit jej pod jeho vedení. Ve hře bude dostupných spoustu známých charakterů jako Akechi Mitsuhide, Oda Nobunaga, Nō , Ieyasu Tokugawa, Toyotomi Hideyoshi, Katsuie Shibata nebo Yoshimoto Imagawa, Mitsuki nebo Toshimitsu Saito. Celkem má být ve hře až neuvěřitelných 27 legendárních samurajů.  Animovaných řezaček není nikdy dost, takže se na hru těšte. Protože japonská historie plná násilí a speciálních efektů nás čeká na krásném obloženém talíři.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button