NovinkyPC

Iron Conflict v předběžném přístupu | Novinka

Fanoušci válečných real-time strategií, nastražte ušiska! Studia Angela Game a Imperium Interactive Entertainment minulý týden ohlásila, že jejich RTS počin Iron Conflict vstupuje do předběžného přístupu. Za necelých 13 eur tak dostanete možnost si trochu zaválčit.

Iron Conflict Early Access

Iron Conflict představuje válečnou real-time strategii, přinášející stovky bojových jednotek. Od těch, které brázdily Evropu a vlastně celý svět v letech 1939 až 1945, až po ty moderní, které můžeme vidět třeba ve zprávách. Ve hře zodpovídáte za tři formace a cílem je co? Správně! Nenechat je pochcípat.

V našem arzenálu nechybí neviditelný bombardér B2, stíhačka F-35 nebo nástupce amerického tanku M60, M1 Abrams. Najdeme zde i mnoho typů pěších jednotek, artilerií, raketometů typu zem-zem a protiletadlových kanonů. Naším úkolem je pak zajistit pro všechny dostatek munice a dalšího příslušenství. A samozřejmě, zlikvidovat nepřítele!

Hra je postavena na Unreal Enginu 4, takže se pyšní relativně pěknou, ne však dechberoucí grafikou. Mapy přinášejí různá prostředí, od pouští přes pole, až po vysoké hory. Dalších map se dočkáme v průběhu early accessu, obzvláště pak pro uslintnutí-hodného 10v10 online multiplayeru.

Přestože můžeme najít společné prvky s War Thunderem nebo World of Tanks, nejedná se o jejich nepovedenou kopii, ale celkem originální dílo, které někteří z nás již delší dobu postrádali.

Jarda "prank" Strejc

IT Worker • Gamer • Writer • Father

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button