NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Už v březnu vyjde Black Legend

Vyšel oficiální trailer na hru Black legend, která bude dostupná na úplně všechny platformy. Ano myslím tím jak na PC, PS4 a PS5, Xbox tak i na Nintendo. Hlavním prodejcem pak bude Steam. Hru vytvářelo belgické studio Warcave, které vytvořilo například hru War Party. Na to, že se jedná o velice malé a málo známé studio, si tedy počínají velice dobře.

Co víme o Black Legend?

Bude se jednat o strategickou RPG hru, ve které bude cílem porazit kruh šílených fanatiků. Prozkoumejte ulice města Grant v 17. století. Město je postavené architektonickém stylu severozápadní Evropy, takže zde bude spoustu úkrytů a schovek. Navíc budete moci nabírat na těchto místech i své společníky. Bojujte s nepřáteli pomocí alchymie a naučte se v tomto oboru čtyři různé schopnosti. Znásobíte tak své útoky, ale pozor, nepřátele to dokážou také.

Odemkněte 15 různých herních tříd, kdy každá má své speciální schopnosti a vybavení. Zdokonalte a zkombinujte je a staňte se osvoboditelem města Grant. Bitvy budete moci ovlivnit i pomocí volného průzkumu válečné oblasti, což vám umožní lepší taktické volby. Sestavte a přizpůsobte i svůj tým pomocí různých schopností a objeveného vybavení. Pomáhejte odporu v boji proti šílenému Mefistickému kultu, který se na vás nebude bát poštvat i ty nejsilnější bestie. A především, zjistěte kdo byl Mephisto, šílený alchymista, který přivolal onu šílenou mlhu, která je po celém městě.

Navíc si ve hře můžete libovolně upravovat obtížnost, takže si užijete i příběh. Hra nás čeká už 25. března 2021 a podle traileru se máme na co těšit.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button