IndieNintendoNovinkyPC

Nové informace o chystaném Hollow Knight: Silksong

Je to už nějaký ten pátek, co bylo oznámeno pokračovaní velmi úspěšné akční hry Hollow Knight s podtitulem Silksong. Po dlouhé době konečně máme od studia Team Cherry nové informace ohledně chystaného sequelu. Hlavním protagonistou tentokrát bude bývalý boss z jedničky a hbitá ochránkyně Hallownestu Hornet. Hra se bude odehrávat v novém regionu Pharloom.

Hornet je od předchozího hlavního hrdiny Ghosta hodně odlišná, což se odrazí na gameplayi. Především proto, že je nová hrdinka vyšší a hbitější. Hornet se bude pohybovat rychleji, bude mít větší dosah skoku a také se bude moct zachytávat říms. Kvůli její větší velikosti budou oblasti ve hře prostornější než v původním Hollow Knightovi. Team Cherry také slibuje chytřejší nepřátele a brutální obtížnost srovnatelnou s předchozím titulem.

Hollow Knight: Silksong vyjde na PC (Steam, GOG, Humble Bundle) a na Nintendo Switch. Předpokládané datum vydání bohužel zatím není známo, i když si krátké demo mohli hráči zahrát na E3 Expu před necelými dvěma roky. Kolem hry panuje docela velký hype, snad se vývojářům podaří jej naplnit.

Lucie "Mystica" Laštovková

Hráčka všemožných her a čtenářka všemožných knih. Závislačka na dobrém jídle. Začínající game designérka a nenapravitelný snílek.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button