NovinkyNovinky HW

KFConzole – proklatě nečekaná věc | Novinka

Skoro až aprílovým žertíkem zavání představení KFConzole. Slavný řetězec rychlého občerstvení KFC to ale myslí vážně a vtípek o smažení vajec na vařicím PlayStationu tak dostává nový rozměr.

V této předvánoční době, kdy pomyslné “konzolové pulty” zejí prázdnotou, se americký mňaminkový gigant vytasí s proklatě vymyšlenou konzolí, kterou celkem originálně nazývá KFConsole.

Introducing KFConsole (Kanál: KFC Gaming)

Vlastně Vám nesdělujeme úplnou novinku. Na YouTubeovém kanálu se video, představující zmíněnou konzoli, objevilo již v červnu tohoto roku. Před dvěma dny vyšlo nové video, které konzoli potvrzuje a upřesňuje některé parametry. Vedle plnokrevné herní konzole se totiž jedná i o malou troubu.

Pokud řešíte problém, že Vám během hraní vystydnou Vaše oblíbené, proklatě dobré kuřecí kousky, budete mít o starost míň. Odpadní teplo, které vzniká provozem konzole (jistě víte, o čem mluvím), KFC využije k ohřevu jídla. Ano, jídla. Z toho vyplývá, že své potravinové zásoby uvnitř konzole nemusíte omezovat pouze na kuřecí stripsy a jim podobné pochutiny. Prostor a jídlem je samozřejmě oddělen od zbytku konzole, aby Vám neukápla barbecue omáčka na procesor.

KFConsole: Power Your Hunger (Kanál: KFC Gaming)

Zajímavé paramtery

Pokud nebude konzole jen povedeným žertíkem, máme se na co těšit. VR Ready, ray tracing, 240 FPS při 240Hz výstupu (!!!) a plnohodnotné 4K. Samozřejmostí se pak zdá být 1TB SSD disk. Celé dílo vzniklá ve spolupráci se společností Cooler Master. Myslíte, že KFConzole je něco, co trh potřebuje?

A POZOR! Dneska končí naše vánoční soutěž! Kdo se nezúčastní, tomu Ježíšek na…:-)

Jarda "prank" Strejc

IT Worker • Gamer • Writer • Father

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button