MobileNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

miHoYo dá Genshinu vánoční update

Populární open-world MMO Genshin Impact, které má na svědomí čínské miHoYo, se dočká updatu. 23. prosince dorazí verze 1.2 The Chalk Prince and the Dragon a s ní nové postavy, mapa a pár drobností.

The Chalk Prince and the Dragon je pohádkový název pro herní update. Ten přinese mapu Dragonspine, zamrzlé pohoří na jih od Mondstadt, ve kterém najdete mnoho nových nestvůr, ztracenou civilizaci, ingredience, vzácné artefakty a recepty na výrobu čtyř-hvězdičkových zbraní.

Jelikož Dragonspine je lokace pokrytá ledem, budete svoji postavu muset udržovat v teple. S tím Vám pomůže ukazatel, který se při vstupu do oblasti objeví na obrazovce.

The Chalk Prince and Dragon je pak název pro seasonal event, který se v Dragonspine bude konat. Celý event se bude točit kolem mocného meče s názvem Festering Power. Ten samozřejmě můžete po dokončení události získat, stejně jako třeba Crown if Insight.

Přibudou i dvě pětihvězdičkové postavy. První z nich je Albedo, mladý alchymista, který bude hrát důležitou roli ve výše zmíněném eventu. Druhou pak Ganyu, napůl člověk, napůl Adeptus.

Genshin Impact je free-to-play hra, kterou si můžete zahrát na každé platformě, na kterou si zrovna vzpomenete. O její popularitě pak svědčí i fakt, že letos ovládla žebříček mobilních her. miHoYo zkrátka umí.

Jarda "prank" Strejc

IT Worker • Gamer • Writer • Father

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button