NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Immortals Fenyx Rising: Vítejte v mytickém Řecku

Immortals Fenyx Rising je novinka od Ubisoftu, která právě vyšla. My pro vás připravujeme na tuto hru hned dvě recenze, ve kterých vám představíme odlišné pohledy. Teď vám ale zatím aspoň nastíníme, na co se v této novince můžete těšit.

Stejně jako v Assassin’s Creed Oddysey se i v Immortals Fenyx Rising podíváme do antického Řecka. Ve hře budete hrát za Fenyxe – okřídleného poloboha, který má za úkol zachránit řecké bohy od děsivého titána Typhona. Abyste se do role Fenyxe vžili hned od začátku, čeká vás detailní “tvorba” postavy včetně několika vychytávek.

Jako hlavní hrdina získáte schopnosti samotných bohů. Ubisoft také láká na kreativní puzzles, které budete muset na cestě k záchraně Řecka překonat. Postavíte se také proti mýtickým bytostem, jako je Medúza, kyklopové a Minotaurus. Právě boss fighty s těmito stvořeními mají být pro upgradování vašich schopností klíčovým prvkem.

Hra vyšla několik dní po po vydání Assassin’s Creed Valhalla, ale rozhodně by neměla zůstat ve stínu této známé herní série. Ačkoliv mám odehráno teprve něco málo přes hodinu, mohu říct, že mě Immortals Fenyx Rising baví víc než bych čekala. O tom jak se hra hraje se ale dozvíte až v recenzi, kde hru rozeberu dopodrobna.

Immortals Fenyx Rising vyšlo pro PC, ale i na PS4, PS5, Xbox One, Xbox X a Nintendo Switch. Koupit si ho můžete na Epic Games Store, Ubisoft Connect a Stadii.

Věděli jste, že se Immortals Fenyx Rising původně jmenovalo Gods and Monsters? Vývojáři název hry změnili poté, co si uvědomili, že Gods and Monsters nezní dostatečně epicky.

Kristýna "Rem" Dostálová

Vypařenka, která ráda paří, čte, píše a skládá hudbu. Když nedělá nic z toho, běhá po lese v kostýmu elfa při aktivitě, které se říká LARP. Důležitým okamžikem jejího života se stal den, kdy začala pařit Skyrim. Zbytek, jak říkají, je už legendou.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button