NovinkyPC

Virtuální realita v podání MS Flight Simulator

Pokud máte ve své herní knihovně letecký počin od Microsoftu – Flight Simulator, pak k Vám koncem měsíce spolu s Ježíškem dorazí i update přinášející virtuální realitu. S novinkou se svěřili sami vývojáři hry na svém streamu. Podpora VR přijde spolu s Updatem č. 2, a to zcela zdarma. Microsoft tak upouští od svého původního plánu, představeného v červenci letošního roku, kdy plánoval vydat VR update spolu s hewlett-packardími VR headsety HP Reverb G2. Místo toho se ještě letos dostane na všechny. A tím na všechny nejsou myšleni pouze majitelé čehokoliv z rodin Oculus nebo Valve.

Zpřístupníme VR každému (…). Nejedná se jenom o VR pro létání, ale také pro všechna herní menu, takže nebudete headset muset stále sundavat a nandavat tak, jak tomu bylo v alfa verzi. Takže k VR teď dostane přístup opravdu každá, a když říkám každý, znamená to, že virutální realita bude přístupná na všech typech herních headsetů.

Martial Bossard, Asobo Studio

Nejen že nebudete muset sundávat headset, jak tomu bylo v alfa verzi, s updatem přichází i dva nové tutoriály pro Airbus A320neo jetliner. Update vychází 23. prosince.

S Updatem 3, který očekáváme koncem ledna 2021, přijde detailněji propracovné Spojené království; 60 bodů zájmu, nové přistávací výzvy a mnoho dalšího. V pozdějších částech roku pak nejspíše přijde podpora více monitorů a v roce 2022 bychom se mohli dočkat i helikoptér!

Jarda "prank" Strejc

IT Worker • Gamer • Writer • Father

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button