IndieNovinkyPCPS4Xbox One

Vydejte se na epickou výpravu v The Pathless

Dnes vychází nová akční adventura The Pathless. Ve hře si zahrajete za odvážnou lukostřelkyni, kterou na její výpravě doprovází věrný orel. Dvojice se vydá za nebezpečným dobrodružstvím do neprostupných lesů plných tajemství a starodávných zřícenin. Na naši hrdinku čeká velkolepý otevřený svět, ve kterém bude lovit zlé duchy a řešit různé rébusy a hádanky.

Bude přitom využívat své rozsáhlé akrobatické schopnosti, klouzat se po travnatých svazích a pomocí svého ptačího společníka i plachtit vzduchem. V průběhu hry si hrdinka s tímto orlem vytvoří pevné pouto, které jí pomůže nejen při prozkoumávání tajemných hvozdů, ale i v mnoha drsných bitvách s jejich prokletými obyvateli.

The Pathless a jeho mýtické dobrodružství si budete moci užít na několika systémech. Hra vychází na PC a Mac přes platformu Epic a také na konzole Playstation 4 a Xbox One. Byla vytvořena tvůrci, kteří stojí za vznikem jedinečné adventury ABZÛ, která byla nominována na několik cen. Snad i jejich nový titul hráče příjemně překvapí.

Lucie "Mystica" Laštovková

Hráčka všemožných her a čtenářka všemožných knih. Závislačka na dobrém jídle. Začínající game designérka a nenapravitelný snílek.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button